Нов уебсайт на Примекс с направление за бизнес клиенти

13.04.2017

Нов уебсайт на Примекс с направление за бизнес клиенти

От 10 април 2017 официално функционира новият уебсайт на Примекс.

На адрес www.primex-bg.com партньорите на компанията могат да открият полезна информация за предлаганите продукти и услуги за товарни, селскостопански и индустриални превозни средства. Фирмите собственици на автопарк могат да намерят и пълния набор от специализирани услуги, както и начина, по който да се възползват от тях. Информацията е достъпна и от мобилни устройства.

В секцията Бизнес клиенти подробно са описани видовете продукти, предлаганите марки гуми за специални превозни средства, както и съпътстващите услуги. За първи път сайтът представя услугата мениджмънт на транспортния парк и нейният принос за намаляване на експлоатационните разходи на превозвачите. Детайлно са представени и предимствата на студения регенерат, извършван от Примекс, както и видовете протектори. За корпоративните клиенти на компанията интерес представляват специалните услуги по мениджмънт на автопарка.

Интересуващите се търговци на дребно могат с няколко стъпки да се информират за условията за партньорство с веригата. При въпроси посетителите на сайта могат да свържат директно чрез попълване на кратък формуляр и да получат специализирана консултация от представител на Примекс. Информацията е достъпна и от мобилни устройства – смартфон или таблет.

<< Обратно към новините