Служители на OMV почистиха 150 случайни автомобила

06.01.2017

Служители на OMV почистиха 150 случайни автомобила

В снежната утрин на 6 януари, OMV България зарадва повече от 150 човека, като почисти от снега техните автомобили.

На три произволни места в София с обособен автомобилен паркинг в околоблоковите пространства, служители на компанията пристигнаха призори и почистиха от снега общо над 150 автомобила. И за да бъде изненадата пълна, собствениците на автомобили бяха посрещнати с чаша топъл чай, ваучер за безплатно гориво и много усмивки.

С предлагането на висококачествени зимни горива като OMV MaxxMotion Diesel надежден до -33 °C, компанията доказва, че умее да спазва своите обещания и по този начин, най-важните й клиенти – шофьорите на автомобили ще се чувстват сигурни на пътя и ще шофират с максимална мощност и защита при всякакви зимни условия. С новото си послание на марката We care More, OMV България доказва, че се стреми да предлага повече и да полага повече грижи – повече от вчера и повече отколкото самите клиенти очакват.

Грижата за автомобила през зимата чрез предлагането на висококачествени горива MaxxMotion за максимално представяне при всякакви зимни условия винаги е била основен приоритет на OMV България. Удоволствието от шофирането обаче почти винаги е предшествано от неприятния момент на почистване на автомобила и пространството около него от натрупалия сняг. Тази зима OMV България успя да докаже, че грижата за клиентите е също толкова важна, колкото и грижата за самия автомобил. Като част от философията We care More, OMV реши да спести време в забързаната сутрин и подсигури комфорта на собствениците на над 150 автомобила на три произволно избрани околоблокови пространства, обособени като паркинги.„Събудих се както обикновено малко по-рано, за да разходя кучето и когато погледнах през прозореца, първото, което си помислих беше: „О, не, трябва да побързам да изчистя колата от снега без да закъснея за работа“. Вече се бях настроил негативно, когато отворих входната врата на блока и видях цялата улица почистена, а служителите на OMV ме посрещнаха с чаша чай и с думите „тази сутрин снегът е ваш приятел, разходете се спокойно“. Не съм получавал по-приятна изненада досега“, сподели Борислав Илиев, жител на столичния квартал Младост 1.

<< Обратно към новините