Renault Trucks пуска ексклузивна серия Red на Master 

25.04.2019

Renault Trucks пуска ексклузивна серия Red на Master 

С нова визия, нов интериор, нови двигатели и нови системи за подпомагане на водача, Renault Trucks пуска на пазара ексклузивната серия Master Red EDITION. Тя се предлага в дизеловата и електрическата гама на Master.

Renault Trucks представя новия Master, с още по-характерен дизайн, напълно обновен интериор, подобрено арматурно табло и волан и още по-функционални, ергономични пространства за съхранение. Новият Renault Master разполага и с нови системи за подпомагане на водача - усъвършенствана система за аварийно спиране AEBS, асистент при силен страничен вятър, постоянно наблюдение отзад, предупреждение за „мъртвите“ зони и помощ при паркиране.Предлага се с шест нови дизелови двигателя Euro 6d-temp и Euro VI, от 130 до 180 к.с. / 400 Нм и с електрически двигател 57kW. Всички дизелови агрегати са оборудвани с технология Twin-Turbo, която комбинира въртящ момент от нисък клас с висока мощност за оптимално шофиране. В резултат на това разходът на гориво е намален с до 1л / 100 км, а емисиите на CO2 остават под контрол.


Master Red EDITION, ексклузивната версия от Renault Trucks
Новите модификаци са съвместими с всички модели – ван и шаси кабина. Шаси кабините се предлагат като самосвал или бордова надстройка. Renault Trucks Master Red EDITION е оборудван стандартно с нов двигател Euro 6d-temp, с мощност 150 к.с./ 385 Нм.

Екстериорът на Master Red EDITION е със здрава, елегантна хромирана решетка, която перфектно се комбинира с новите LED фарове на автомобила.Иновациите в интериора включват нови калъфи за седалки в стил карбон, хромирани вентилационни отвори и бутони на климатика, които създават усещане за хармония с елегантни, модерни линии.

Като опция се предлага и гама от оборудване: AEBS усъвършенствана система за аварийно спиране, постоянно наблюдение отзад: екран, свързан с камера в задната част на превозното средство, който осигурява видимост, като допълнение на огледалата за обратно виждане, помощ при паркиране: преден радар прави маневрирането още по-сигурно и допълва функцията на задните радар и камера, предупреждение за „мъртвите“ точки: светлинно предупреждение в страничните огледала при наличие на превозно средство в „мъртвите“ зони за водача, допълнително заключване на задните и странични врати за повишаване сигурността в товарната зона, мултимедийна система MediaNav4: 7-инчов сензорен екран, съвместим с приложение за Androïd AutoTM и Apple CarPlayTM, осигурява безопасно използване на телефон по време на шофиране.Renault Trucks предлага пълна гама за дистрибуция от 3,5 до 26 тона дизелови и електрически превозни средства (Renault Master, Renault Trucks D и D Wide).

<< Обратно към новините