Два нови Scania Touring за Бохемия ЕООД

22.03.2018

Два нови Scania Touring за Бохемия ЕООД

Туристическата агенция Бохемия разшири автопарка си с два луксозните туристически автобуса Scania Touring, доставени от Скания България.

Новите автобуси на Бохемия ЕООД са екипирани с луксозни седалки Kiel Avance с тапицерия от плат и кожа в червен нюанс. Всяка седалка има допълнително масичка, стъпенка и мрежичка за списания. Подовата настилка в автобусите имитира дървен паркет ламинат. Климатизацията е с отделен контрол на температурата за салона и за шофьорското място.

Автобусите на Бохемия са оборудвани с най-новите системи за сигурност от Scania, които включват: система за аварийно спиране (АЕB), система за предупреждение за напускане на лентата за движение (LDW), както и система за управление на автопарка FMS Communicator C 300.

Автобусите са оборудвани с има радио система с CD/DVD и мултимедийна система с ефирна телевизия с 22 – инчов сгъваем LCD монитор отпред и 22 –инчов сгъваем LCD монитор в средата. Отпред в арматурното табло е монтиран хладилник, а втори хладилник има при втората врата на салона.

Туристическата агенция Бохемия е специализирана в организирането на екскурзии, почивки, конгресни и семинарни пътувания. Агенцията има представителства в няколко града в България. Вече трета година Бохемия разчита на надеждно партньорство със Скания България за осигуряване на безопасно и удобно пътуване за своите клиенти.

<< Обратно към новините