Тънкостите в модерния занаят с VW Crafter: Cloudnine

27.05.2017

Тънкостите в модерния занаят с VW Crafter: Cloudnine

Във втора серия от поредицата кратки филми - „Тънкостите в модерния занаят” на Volkswagen Crafter се запознаваме с прозиводителите на ръчно изработени ски и сноуборд дъски Cloudnine.

Инженери по професия, Владимир Димитров и Мирослав Георгиев, отварят първата си работилница през 2014 г., където започват да конструират ски и бордове по технологията „сандвич”. Продуктите им са насочени предимно за фрирайд и фристайл и са изцяло персонализирани.

„За нас обратната връзка и вниманието към детайла са от първостепенно значение. Именно така е разработен и новият Volkswagen Crafter – в тясно сътрудничество с различните си потребителски групи. Това го превръща в един наистина практичен, икономичен и иновативен автомобил, на който може да се разчита,“ каза Нестор Несторов, бранд мениджър Volkswagen лекотоварни автомобили в Порше България. И допълни, че новият Volkswagen Crafter поставя нов стандарт в този клас автомобили – предоставяйки всички възможни решения за бизнеса.

Поредицата „Тънкостите в модерния занаят” на Volkswagen Crafter обединява историите на български предприемачи, постигнали успех в и извън пределите на страната ни. Кампанията разказва за предизвикателствата, с които се срещат, трудностите, които преодоляват и какво е необходимо за правенето на успешен бизнес в България. Първият филм разказва историята на велосипедите Drag.

Кратките филми ще се излъчват поетапно в YouTube канала на Volkswagen лекотоварни автомобили и в социалните мрежи до есента.

<< Обратно към новините