Тънкостите в модерния занаят с Volkswagen Crafter

18.05.2017

Ефектна българска премиера на актуалния носител на наградата Международен ван на годината 2017

Тънкостите в модерния занаят с Volkswagen Crafter

Серия от кратки филми с Volkswagen Crafter в главната роля проследява вдъхновяващите истории на български предприемачи. Поредицата стартира заедно с българската премиера на лекотоварния модел на немския гигант.

Серията от кратки филми, наречена „Тънкостите в модерния занаят”, на Volkswagen Crafter обединява историите на български предприемачи, постигнали успех в и извън пределите на страната ни. Кампанията разказва за предизвикателствата, с които се срещат, трудностите, които преодоляват и какво е необходимо за правенето на успешен бизнес в България.

Първото видео представя Драгомир Кузов - основател и Изпълнителен директор на DRAG Bicycles, от когото научаваме, че България се нарежда на 4-то място по производство на велосипеди в Европа, а тази година броят произведени велосипеди у нас ще достигне близо 1 млн.

В поредицата „Тънкостите в модерния занаят” могат да бъдат видени още вдъхновяващите истории на производителите на сглобяеми къщи SWEET HOME, производителите на ски и сноуборд дъски CLOUDNINE, студиото за пъзелни мебели PrakТrik, производителите на ръчно тъкани килими Хемус, млекарници ДОБРЕВ и др. Филмите ще се излъчват поетапно в YouTube канала на Volkswagen и в социалните мрежи до есента.
 

 

Актуалният носител на наградата Международен ван на годината 2017 бе представен официално в България на 17 май. Това се случи на повече от ефектна и завладяваща церемония, организирана от официалния дилър на Volkswagen у нас - Порше БГ. И то не къде да е, а в Киноцентър Бояна, при това - в типичната за расовия работен кон среда. Декорът наподобяваше работна площадка. По нея работници с каски и гащеризони набързо разхвърляха варели, греди, строителни стълби, строителни материали, докарани с три автомобила Volkswagen Crafter от версията закрит фургон. Присъстващите клиенти и партньори на немска марка можеха със собствените си очи да се убедят колко много събира новият Crafter - товарният фургон се предлага с обем до 18,4 куб. м, а моделът е наличен с допустима максимална маса от 3 до 5,5 т. И разбира се, да разгледат детайлно новия лекотоварен автомобил на немската марка в сегмента на големите ванове. Продажбите на модела в България вече са стартирани, а в Порше БГ са постъпили поръчки и се чакат първите доставки.

„За да се превърне в перфектен партньор за всеки бизнес Volkswagen Crafter е разработен според конкретните нужди и изисквания на нашите клиенти. Така вече можем да им предложим един наистина практичен, икономичен и иновативен автомобил, на който може да се разчита”, каза по време на представянето Нестор Несторов, бранд мениджър Volkswagen лекотоварни автомобили в Порше България. И допълни, че неслучайно новият Crafter е носител на титлата Международен ван на годината 2017.

Факти за Volkswagen Crafter:
• Volkswagen Crafter е носител на престижната титла „Международен ван на годината 2017”, която се присъжда от експертно жури от 24 държави
• Volkswagen Crafter е разработен в тясно сътрудничество с целеви потребителски групи
• Volkswagen Crafter е единствен в сегмента с 8-степенна автоматична скоростна кутия за три различни концепции на задвижване
• Volkswagen Crafter предлага богата гама моделни варианти - над 69, налични дори за версиите с най-голям тонаж
• Volkswagen Crafter е с електромеханично кормилно управление и надежден и икономичен Евро-6 дизелов двигател подходящ, както за дълги дистанции, така и за шофиране в градски условия.

Филмът за DRAG Bicycles можете да видите тук.

<< Обратно към новините