Автобуси Scania на Truck Show КАМИОНИ 2016

Автобуси Scania на Truck Show КАМИОНИ 2016

Скания България ще представи на щанда си по време на Truck Show КАМИОНИ 2016 познатия в България флагман на автобусите на шведската марка туристическия Scania Touring, който вече има регулярни продажби на българския пазар.

Версията на Scania Touring, която ще бъде представена в Лесново, е с дължината 12,10 м и лежи на два моста. Височината на автобуса е 3,80 м, а ширината – 2,55 м.

Двигателят е Scania, 6-цилиндров, Евро-6, с максимална мощност 410 к.с. Предавателна кутия е Scania GR875R – Opticruise, 8-степенна механична скоростна кутия с автоматично управление. Ретардерът е Scania R3500 с механично и автоматично управление. Зареждането на гориво е двустранно. Предните светлини са Xenon, а автоматичните дневни светлини – LED. Салонът е с 49+1+1 седящи места. Седалките са луксозни, Kiel Avance 1020 Top Flair със странично отместване и с тапицерия от плат и кожа в изпълнение Kiel Avance mist в червен нюанс. Подглавниците на седалките са от кожа.

Автобусът е оборудван със система за управление на автопарка Scania Communicator C200, тоалетна, кухня, два хладилника, DVD система.

Повече за автобусите на Скания България може да намерите в интернет на адрес: www.scania.bg/buses-coaches

<< Обратно към новините