Новият Scania Interlink HD

24.03.2016

Новият Scania Interlink HD

Първият туристически автобус от новото поколение на Scania Interlink High Decker (HD) слезе от поточната линия. Още тази пролет норвежката транспортна фирма JVB ще го пусне в редовна експлоатация.

Автобусът е произведен в завода на Scania в Лахти, Финландия. Scania Interlink HD е от новата гама Interlink, която включва ниско-, средно- и високоподови автобуси. Моделите Scania Interlink са базирани на много успешната серия Scania OmniExpress.

Scania Interlink HD се предлага в дължини от 11 до 15 м, като до 13,2 м е на двуосно шаси. Клиентите могат сами да избират броя и разположението на седалките за пасажерите.

Scania Interlink е с уякчен корпус, който отговаря на изискванията за здравина при преобръщане R 66.02. По-здравата конструкция позволява да се намалят шумът и вибрациите, което подобрява комфорта на пътниците.

Големите странични прозорци предоставят добра гледка и правят интериора просторен и светъл. Външният вид на Interlink HD е с безпогрешно разпознаваемия и атрактивен стил на Scania.

<< Обратно към новините