Нов Scania Touring за Бохемия

28.10.2015

Нов Scania Touring за Бохемия

Скания България направи поредната си достави на туристически автобус Scania Touring. Флагманът на автобусите на шведската марка този път е за туристическата агенция Бохемия ЕООД...

Скания България направи поредната си достави на туристически автобус Scania Touring. Флагманът на автобусите на шведската марка този път е за туристическата агенция Бохемия ЕООД.

Доставеният за Бохемия автобус е от най-високия клас на Scania. Той е с дължина 12,10 м и лежи на два моста. Двигателят Scania e 13-литров, с максимална мощност 410 к.с. и покрива еконормите Евро-6. Предавателната кутия е автоматизираната Scania Opticruise.

Салонът е с 49+1+1 седящи места. Изпълнението е луксозно със седалки Kiel с кожени подглавници. Салонът на автобуса е оборудван с два 20-инчови монитора, кухня и тоалетна.

Една от причините Бохемия да избере Scania Touring е че клиентът се е убедил в предимствата при автобусите Scania, казват от Скания България. И допълват, че прочутата формула на Scania за оптимална горивна икономичност се състои от три ключови компонента, които работят заедно: водач, автомобил и добавени услуги.

Туристическа агенция "Бохемия" ЕООД е сертифициран  туроператор и туристически агент. Агенцията е специализирана в организацията на културно-познавателни туристически програми, екскурзии, почивки, конгресни и семинарни пътувания и пътнически услуги.

<< Обратно към новините