Нов каталог на DT Spare Parts за Sprinter и Crafter

01.09.2015

Нов каталог на DT Spare Parts за Sprinter и Crafter

Diesel Technic Spare Parts (DT Spare Parts) добави към продуктовата си гама още резервни части за Mercedes-Benz Sprinter и Volkswagen Crafter и LT II. С това производителят на части за търговски превозни средства продължи систематичното разширяване на продуктовата си гама...

Diesel Technic Spare Parts (DT Spare Parts) добави към продуктовата си гама още резервни части за Mercedes-Benz Sprinter и Volkswagen Crafter и LT II. С това производителят на части за търговски превозни средства продължи систематичното разширяване на продуктовата си гама.

В новия каталог са резервни части на марката DT резервни има над 1200 позиции, подходящи за около 1700 варианта на Mercedes-Benz и около 1000 варианта на Volkswagen.

Клиентите могат да се възползват и от опцията One-StopShopping, която пести време при търсене и доставка на резервни части. Новият каталог с резервни части, подходящи за Mercedes-Benz Sprinter и VW Crafter и LT II, както обикновено, се предлага и онлайн в електронен вариант.

Причината за разширяването на номенклатурата за двата автомобила е, че Sprinter и Crafter са сред най-продаваните модели в света. Лекотоварните автомобили имат обща история и платформа, и отбелязват 20-годишния си юбилей през тази година. Още първото поколение на Mercedes-Benz Sprinter и Volkswagen LT (второ поколение) са структурно идентични. Второто поколение на Mercedes-Benz Sprinter и Volkswagen Crafter пък влизат в производство през 2006 г. и също използват обща база и редица еднакви компоненти.

<< Обратно към новините