Триосен Scania Touring

24.08.2010

Touring, най новият модел на Scania, вече има в гамата си триосен вариант Touring HD с дължина 13,7 м. Автобусът е с двигател с мощност 440 к.с. и автоматизирана предавателна кутия Scania Opticruise. Scania Touring се произвежда в партньорство с китайския бодибилдер Higer и двуосната му версия беше представена по време на последното изложение Busworld Kortrijk 2009...

Touring, най новият модел на Scania, вече има в гамата си триосен вариант Touring HD с дължина 13,7 м. Автобусът е с двигател с мощност 440 к.с. и автоматизирана предавателна кутия Scania Opticruise. Scania Touring се произвежда в партньорство с китайския бодибилдер Higer и двуосната му версия беше представена по време на последното изложение Busworld Kortrijk 2009.

 

 

За резервните части и сервизното обслужване се грижи глобалната мрежа на Scania. С новата версия на Scania Touring шведският производител засилва гамата си от двуосни и триосни автобуси, които са достъпни с различни нива на оборудване. В добавка към новия автобус клиентите на марката могат да избират оборудване на превозните средства, съобразено с особеностите на регионите, в които ги експлоатират.

<< Обратно към новините