Камиони.TV

Scania Driver Competition 2019 - финал в Швеция (видео)

10.06.2019 

Финалът на състезанието Scania Driver Competition отмина и водачите вече се върнаха към нормалната си ежедневна работа. Но преживяването, натрупаният опит, създадените приятелства остават. Във видеото ще видите как протече всичко на финала, колко много умения трябваше да покажат участниците, управлявайки по най-различни начини любимата си марка Scania

Още

Стоян Хаджиев, Йордан Шопов и Илиян Янакиев са първенците в Discordia Fuel Challenge 2019 (Видео)

05.06.2019 

Третото издание на състезанието Discordia Fuel Challenge 2019 приключи, а победителите от него бяха обявени и наградени след финал, по традиция проведен на писта Конска, край Брезник, на 2 юни. Надпреварата, целяща да мотивира и отличи икономичното шофиране, е една от инициативитe на Дискордиа с фокус върху околната среда. Вижте видеото от Конска.

Още

Тест: Малките лъвчета MAN TGE 3.180 и 5.180 (Видео)

04.06.2019 

От началото на юни 2019 г. TGE - най-малкият лъв в гамата на MAN Truck and Bus, вече е официално представен и в България. Малко преди официалната му премиера списание КАМИОНИ имаше възможност да тества за пръв път у нас паралелно две от версиите на модела. Вижте видео от теста.

Още

Новият Actros - камион като S класа (видео от драйв тест)

20.05.2019 

Новият Actros скоро ще е и в България. В него са вградени множество нови технологии - мултимедийно контролно табло, замяна на класическите странични огледала с камери и дисплеи вътре в кабината, система за активно поддържане лентата на движение и още … Вижте впечатленията от драйв тест на КАМИОНИ в красивите околности на Барселона и ще разберете защо в новия Actros бъдещето се случва днес.

Още

Излезе брой 4/2019 на сп. КАМИОНИ (ВИДЕО)

08.05.2019 

Какво можете да намерите в новия брой 4/2019 на сп. КАМИОНИ, който вече се разпространява на пазара.

Още

На кариерата с най-новите модели на DAF (видео)

07.05.2019 

13 различни конфигурации влекачи и шаси-кабини бяха на разположение за тест драйв по пътищата около Малага и на кариерата. Вижте кратко видео за новите модели.

Още

Драйв тест на Volvo FH 460 LNG (видео)

19.04.2019 

Като решение за газов камион Volvo Trucks използва втечнен природен газ и дизелов двигател, който работи основно с газ и със съвсем малко дизел. Защо инженерите от Volvo Trucks са избрали това решение и какви са неговите предимства какви са неговите предимства ни стана напълно ясно по време на драйв тестовете, проведени около Прага. Вижте видеото.

Още