Камиони.TV

Видео: Новият електрически камион Nikola Tre

05.12.2019 

Във видеото може да видите новия електрически камион Nikola Tre, създаден три месеца след обявяването на стратегическото партньорство между Iveco, FPT Industrial и Nikola Corporation

Още

Видео - кратък драйв тест на Iveco S-WAY

25.11.2019 

В края на октомври Iveco даде възможност за кратък драйв тест на новия модел Iveco S-WAY, по време на който направихме този запис. Видеото ни в никакъв случай не е изчерпателно, но все пак дава някаква информация. Повече подробности и лични впечатления можете да прочетете в декемврийския брой на списание КАМИОНИ

Още

Видео: Тест драйв на новия Mercеdes-Benz Actros

15.11.2019 

Списание КАМИОНИ направи първи тест драйв на новия Mercеdes-Benz Actros в България. Вижте видео от теста, в което са описани всички нови системи, с които е оборудван един от основните претенденти за титлата Камион на годината 2020.

Още

Видео - Турботръкс България отпразнува 25 години

31.10.2019 

Четвърт век на българския пазар е постижение, което си заслужава да се отпразнува с колеги, партньори, клиенти и приятели. Турботръкс България го направи на стилно и весело парти с много настроение, смях, спомени и награди.

Още

International Pick-Up Award 2020: Тестът (Видео)

31.10.2019 

Околностите на Тиерп Арена, на около 50 км северно от шведската столица Стокхолм, бе мястото, където се проведе петият тест за определяне на носителя на Международната награда за пикап. Престижният приз се присъжда на най-добрия еднотонен пикап, продаван в Европа, на всеки две години от международно жури, в което участва и списание КАМИОНИ. Вижте видео от теста.

Още

300 000 гледания на видео на КАМИОНИ

04.10.2019 

Видеото на КАМИОНИ за Сравнителния тест на кабините има вече над 300 000 гледания в канала на Българска Транспортна Преса в YouTube.

Още

Видео: Как се купува камион втора употреба

03.10.2019 

Кога да си купим камион втора употреба? Кои са най-често допусканите грешки при покупката на такъв камион? На какво непременно трябва да обърнем внимание? Колго годишен да е камионът? на какви километри? На тези и много други въпроси ни отговаря във видеото Димитър Петров, търговски директор на Турботръкс България, дилър на DAF.

Още