Камиони.TV

Видео - БГ тест: Смартванът Volkswagen Caddy 5

Петото поколение на Volkswagen Caddy е на българския пазар, а официалният представител на марката у нас - Порше БГ го демонстрира официално с атрактивен двудневен пътен тест за журналисти. В пробното шофиране можеха да се тестват пет от основните варианти на Caddy 5. Вижте видео от теста.

04.02.2021 

Видео - Тест: Новият MAN TGX

Точно в деня, в който стана известно, че новият MAN TGX печели престижния приз Международен камион на годината 2021, списание КАМИОНИ направи първия тест на модела на българска земя. Вижте видеото от теста.

09.12.2020 

Видео: Новият MAN TGX - Камион на 2021 година

Новата гама MAN TGX беше избрана за Международен камион на 2021 г. от жури, състоящо се от 24 редактори и водещи журналисти в областта на индустриалните превозни средства. Видеото показва виртуалното връчване на наградата на Андреас Тостман, СЕО на MAN Truck & Bus.

23.11.2020 

Видео - Тест на новия ISUZU D-MAX – самураят от дигиталната ера

Новият ISUZU D-MAX е вече в България, а списание КАМИОНИ имаше възможност да направи първия у нас тест на сериозно обновения и модернизиран еднотонен японски пикап. Естествено – на пътя и повече - извън него. Вижте видео от теста.

18.11.2020 

Видео: Драйв тест на новите модели на Volvo

Вече ви разказахме за уникалния ни драйв тест с четирите нови модела на Volvo Trucks в четирите посоки на света, а сега вижте видеото от този драйв тест.

17.11.2020 

Видео - Кратък драйв тест на нови модели камиони MAN

Във видеото са дадени кадри от 4 различни модела - 3 различни модела TGS за строителството и композиция, теглена от луксозния влекач TGX Individual, който може да се поръча с оборудване по желание на клиентите. 

10.11.2020 

Видео - Тест: Приключението Active и Trail с Ford

Active и Trail новите атрактивни версии на Ford Transit и Ford Transit Custom бяха представени с тестове за журналисти в началото на октомври. Възможност да изпробва специалните изпълнения на легендарния Transit имаше и списание КАМИОНИ.

04.11.2020