Камиони.TV

Видео: Новият MAN TGX - Камион на 2021 година

Новата гама MAN TGX беше избрана за Международен камион на 2021 г. от жури, състоящо се от 24 редактори и водещи журналисти в областта на индустриалните превозни средства. Видеото показва виртуалното връчване на наградата на Андреас Тостман, СЕО на MAN Truck & Bus.

23.11.2020 

Видео - Тест на новия ISUZU D-MAX – самураят от дигиталната ера

Новият ISUZU D-MAX е вече в България, а списание КАМИОНИ имаше възможност да направи първия у нас тест на сериозно обновения и модернизиран еднотонен японски пикап. Естествено – на пътя и повече - извън него. Вижте видео от теста.

18.11.2020 

Видео: Драйв тест на новите модели на Volvo

Вече ви разказахме за уникалния ни драйв тест с четирите нови модела на Volvo Trucks в четирите посоки на света, а сега вижте видеото от този драйв тест.

17.11.2020 

Видео - Кратък драйв тест на нови модели камиони MAN

Във видеото са дадени кадри от 4 различни модела - 3 различни модела TGS за строителството и композиция, теглена от луксозния влекач TGX Individual, който може да се поръча с оборудване по желание на клиентите. 

10.11.2020 

Видео - Тест: Приключението Active и Trail с Ford

Active и Trail новите атрактивни версии на Ford Transit и Ford Transit Custom бяха представени с тестове за журналисти в началото на октомври. Възможност да изпробва специалните изпълнения на легендарния Transit имаше и списание КАМИОНИ.

04.11.2020 

Видео - Scania представя гамата си от електрически камиони

Scania обяви пускането на пазара на гамата си от електрически камиони. Високопроизводителните напълно електрически и хибридни превозни средства първоначално ще са фокусирани върху градски превози и дистрибуция. Вижте видео за новите камиони.

17.09.2020 

Видео - Mercedes-Benz Actros във водороден и електрически варианти

Един от най-големите производители на камиони Daimler Trucks представи технологична си стратегия за електрификация на тежкотоварните превозни средства за градска дистрибуция и международен транспорт. Вижте видео за камионите на близкото бъдеще.

17.09.2020