Камиони.TV

Видео - Първи драйв тест на електрически камион в България - Volvo FE Electric

Волво Груп България е първата компания у нас, която започва да предлага електрически камиони на българския пазар. През април клиентите на фирмата можаха да се запознаят на живо с Volvo FE Electric и списание КАМИОНИ също. Ето накратко какво видяхме.

26.04.2022 

ВИДЕО – Йордан Арабаджиев и Николай Рашков: Европа все още не знае как да тълкува Пакет Мобилност

С Експертите от Съюза на международните превозвачи обсъдихме подробно двете „най-горещи“ теми от Пакет Мобилност – Директивата за командироването на водачите и задължението за връщане у дома на камионите на всеки 8 седмици, в сила съответно от 2-ри – 21-и февруари.

11.02.2022 

ВИДЕО - Георги Загоров, Турботракс България: Очакваме новите DAF XF, XG и XG+

Новото поколение камиони на DAF - моделите XF, XG и XG+, се очакват в България. От 4 януари клиентите на нидерландската марка ще могат да се запознаят на живо с тях.

16.12.2021 

Видео - БГ Тест: Mercedes-Benz Actros F? Струва си!

Новият влекач за международен транспорт Mercedes-Benz Actros F вече е в България и списание КАМИОНИ веднага използва възможността до го тества на българска земя.

15.12.2021 

Видео - Тест: Непобедимият победител Toyota Hilux

Малко преди Toyota Hilux да бъде обявен за носител на престижния приз Международна награда за пикап 2022 (IPUA 2022) списание КАМИОНИ тества бъдещия победител на българска земя. Ето и кратко видео от теста.

13.12.2021 

Видео - Тест: Scania Touring HD е комфортен, сигурен и ефективен

Scania Touring HD е икономичен, комфортен и сигурен съвременен туристически автобус за превози на дълги разстояния. Списание КАМИОНИ направи еднодневен тестдрайв на високо оборудвана версия на модела. Вижте видеото от теста.

13.12.2021 

ВИДЕО: Светлозар Бояджиев, Булавто: Има забавяне, поръчвайте по-рано

Кризата с коронавируса тотално разруши веригата на доставки с всякакви компоненти. Затова не е ясно кога ще се преодолее закъснениeто в производството на камиони.

10.12.2021