Volkswagen представя с онлайн щанд новата си лекотоварна гама

23.09.2020

Volkswagen представя с онлайн щанд новата си лекотоварна гама

Въпреки че изложението за автомобили за работа IAA в Хановер беше отменено тази година, все още е възможно да посетите щанда на Volkswagen Commercial Vehicles (VWCV).

От 23 септември VWCV предоставя на клиентите и на всички останали, проявяващи интерес, възможността да изпитат всички нови модели на марката по интерактивен начин. Онлайн търговското изложение е на адрес: http://bit.ly/VWN_virtuelle_nfz_messe_start.

Можете да разгледате онлайн щанда на Volkswagen, да видите новия Caddy и другите модели на марката от всички ъгли, да провеждате информативни разговори и да научите всички технически подробности. Това, което преди бе свързано с посещение на изложението, през 2020 г. за първи път е възможно чрез щракване на мишката. Всички превозни средства, които трябваше да бъдат показани на IAA и самия щанд на изложението, са пресъздадени дигитално за 360- градусово изживяване и ви предават усещането, че присъствате лично.

Хайнц-Юрген Льов, член на Управителния съвет за продажби и маркетинг на VWCV каза: „За всички, които като нас очакваха с нетърпение шоуто, което създадохме през тази много необичайна година, създадохме алтернатива - цифровизирахме щанда на изложението си. На щанда могат да бъдат намерени широка гама виртуални предложения, като например видеа с коментар от нашите експерти за най-новите продуктови акценти, 3D модели на нашите превозни средства и представяне на услугите ни We Connect. Разбира се, нашите специалисти са на ваше разположение, за да отговорят на всякакви въпроси чрез множество цифрови канали. Можете и да получите съвет чрез видео на живо.“

Фокусът на щанда естествено пада върху основните нови продукти на Volkswagen като автомобили за работа през 2020 г .: „Ще ви покажем всички нови модели Caddy - от Cargo до Style. Всички с напълно дигитален кокпит Innovision, пълна свързаност благодарение на We Connect и нов дизайн. Caddy впечатлява и с много аналогови екстри, например големия панорамен покрив и подвижните индивидуални седалки на третия ред за сядане“.

Caddy Cargo също има нови функции: опционални задни врати без прозорци, по-широка плъзгаща се врата (достатъчно широка при Caddy Maxi дори за европалет) и преработено работно пространство за водача с ергономични седалки AGR. Както бихте очаквали от истински наш автомобил за работа. Също така на щанда ще видите новия Caddy за първи път като хладилен или сервизен автомобил с работни принадлежности. С самосвално ремарке, като пикап или електрическо превозно средство, VWCV ще покаже нови вълнуващи решения на производителите на надстройки за e-Crafter. И накрая, ще видите и нови варианти на T6.1 - като Transporter, с конверсия или Multivan.

Потребителите могат да участват в обиколка с екскурзовод на щанда на търговското изложение, но също така могат да го изследват по свой собствен начин. С клик върху интегрираните допълнителни функции имате възможност за промяна на цветовете на новия Caddy или за монтиране на различни колела с интерактивния дисплей. Всеки, който има по-конкретен интерес към превозно средство, може чрез щанда на търговското изложение да организира (в Германия) среща или тест драйв в дилършип.

<< Обратно към новините