Лекотоварната гама на Ford на изложението Truck Expo 2018

06.06.2018

Лекотоварната гама на Ford на изложението Truck Expo 2018

На Международното изложение за тежкотоварни автомобили Truck Expo, което се провежда от 7 до 9 юни на летище Лесново, Ford показва на самостоятелен щанд лекотоварната си гама.

По време на изложението и специално за посетителите Мото-Пфое са подготвили ексклузивни условия за покупка и лизинг.

Лекотоварните модели на Ford се предлагат с 5-годишна гаранция или 250 000 км пробег и са с възможност за данъчен кредит.

Най-продаваните лекотоварни автомобили през 2016 и 2017 година в Европа са именно с марката Ford, според данни на ACEA. Моделите Courier, Connect, Custom и Transit увеличават пазарния си дял в страните на Стария континент, благодарение на издръжливостта, надеждността, ниските си експлоатационни разходи и водещата си безопасност.

Пазарният им успех се дължи също на големия интерес към изцяло новите дизелови двигатели Ford EcoBlue. Те намаляват разхода на гориво до 13% в сравнение със стария 2,2-литров TDCi двигател.Ford Courier
Пъргав и стилен, най-новият и компактен автомобил в гамата е същевременно и най-достъпният от семейството на Transit. Courier възнаграждава с водещи ергономия, пътно поведение и комфорт. Ниските експлоатационни разходи, оптималното му товарно пространство и екстремно ниският разход на гориво от 4,0 л/100 км го превръщат в същински герой на труда. Системата Ford Easy Fuel спестява скъпоструващи ремонти, като предотвратява зареждането с погрешен тип гориво.Ford Custom
Новият Custom запазва имиджа на Transit за водещ в класа товарен капацитет, иновативно товарно пространство като отвор в преградната стена за товарене на много дълги предмети и интегрирани релси на покрива. Задвижва се от модерния дизелов двигател Ford EcoBlue с мощност от 105, 130 и 170 к.с. Както и досега, новият Custom е с две височини на покрива, две дължини и максимален полезен товар до 1450 кг. Интериорът е изцяло нов, с инструментален панел, фокусиран върху потребителя, с „плаващ“ 8-инчов цветен сензорен дисплей и комуникационно-развлекателна система SYNC 3. В новия Custom се предагат също Системата за следене на мъртвата точка с Предупреждение за страничен трафик, Асистент за предотвратяване на сблъсъци със засичане на пешеходци, Предупреждение за спазване на лентата, Стабилизация при страничен вятър и Адаптивен круиз контрол.

Ford Transit
Легендарнa издръжливост и надеждност, 4х4 задвижване, над 450 модификации, гъвкав обем и товароносимост – това е иконата Ford Transit. В автобиографията му са записани повече от 50 години история и над 8 милиона продадени автомобила. За да отговори на най-високите клиентски изисквания, флагманът е кален в изтощителни пътни тестове и изпитания за върхова издръжливост във всякакви условия – от +40 до -40 градуса. Transit е и с водещи разходи за поддръжка: удължени интервали на сервизно обслужване и намалено време за регулярно обслужване, и има висока остатъчна стойност. Предлага се с новото поколение икономични EcoBlue двигатели.Новият Ford Ranger
С ненадмината си комбинация от здравина и комфорт, новият Ranger Ви позволява да се насладите на екстремната страна на живота без да се отделяте от комфорта на модерния автомобил. Пригоденият за всякакви условия пикап неслучайно е най-продаваният за 2016 и 2017 г. в Европа. Притежава най-добрата дълбочина на газене в класа от 800 мм, безкомпромисна безопасност – максималните 5 звезди от Euro NCAP, модерни технологии в помощ на водача, избираемо 4х4 с режим на превключване в движение. С 1,3 тона товарен капацитет, 1,8 куб.м товарен обем и 3,35 т максимално тегло на прикачения товар, новият Ranger надеждно превозва всякакви товари.

<< Обратно към новините