Тестове

Видео - Паралелен тест определя носителя на Международната награда за пикап 2022 г.

​​​​​​​На всеки две години от 2009 г. насам Международната награда за пикап (IPUA) се връчва на най-добрия еднотонен пикап. Победителят се определя от международното жури след паралелни тестове на кандидатите, които през тази година бяха в началото на октомври в Хърватия. Вижте видео от теста.

08.11.2021 

Първи тест на електрическия Renault Kangoo Van E-Tech

Renault организира в средата на октомври специално за членовете на международното жури Ван на годината първи тестов на новия си електрически компактен ван Renault Kangoo Van E-Tech.

04.11.2021 

Landtrek е пикапът на Peugeot

Новия еднотонен пикап Peugeot Landtrek бе сред изненадите подготвени от Stellantis и Groupe PSA по време на събитие в Рюселсхайм през октомври. А членовете на журитата Международен ван на годината и Международна награда за пикап имаха възможност да го тестват на доста сериозно офроуд трасе.

28.10.2021 

Тест: Новият Mercedes-Benz Citan

​​​​​​​Северният германски град Хамбург стана арена на първите журналистически тестове на новия Mercedes-Benz Citan, организирани от Mercedes-Benz Vans.

28.10.2021 

Тестове на Renault Kangoo Van и Renault Express Van

Renault организира в средата на октомври специално за членовете на международното жури Ван на годината пътни тестове на обновената си гама от компактни ванове. Членовете на журито седнаха зад волана на новите на Renault Kangoo Van и на Renault Express Van.

28.10.2021 

Тест: Малките ванове на PSA минаха на ток

Тестове на компактните електрически ванове Peugeot е-Partner, Citroen e-Berlingo, Opel Combo-е и Vauxhall Combo-e организира в средата на септември Groupe PSA. Мястото – Рюселсхайм, където са главната квартира на Opel и центърът за разработки на автомобили с нулеви емисии на компанията.

28.10.2021 

Паралелен тест определя носителят на Международната награда за пикап 2022 г.

​​​​​​​На всеки две години от 2009 г. насам Международната награда за пикап (IPUA) се връчва на най-добрия еднотонен пикап. Победителят се определя от международното жури след паралелни тестове на кандидатите, които през тази година бяха проведени в началото на октомври в Хърватия.

18.10.2021