Тестове

Нула промила алкохол за шофьорите в ЕС?

12.11.2019 

Европейският съвет за транспортна безопасност (ETSC) поиска еднаква пределна стойност за алкохол за шофьорите в целия Европейски съюз. Европейската комисия пък вижда необходимостта от промяна в тази посока и вече има план за действие за подобряване на безопасността по пътищата.

Още

На тестовата писта с туристическата гама на Van Hool

11.11.2019 

Белгийският автобусен производител Van Hool организира специално представяне на богатата си гама от туристически автобуси в началото на ноември. На разположение за тестове на пистата Мортфонтен, недалеч от Париж бяха 13 автобуса от двете моделни линии – масовата EX и луксозната TX. Част от моделите от произвежданата в Македония гама EX бяха оборудвани с камери за обратно виждане вместо огледала.

Още

International Pick-Up Award 2020: Тестът (Видео)

31.10.2019 

Околностите на Тиерп Арена, на около 50 км северно от шведската столица Стокхолм, бе мястото, където се проведе петият тест за определяне на носителя на Международната награда за пикап. Престижният приз се присъжда на най-добрия еднотонен пикап, продаван в Европа, на всеки две години от международно жури, в което участва и списание КАМИОНИ. Вижте видео от теста.

Още

300 000 гледания на видео на КАМИОНИ

04.10.2019 

Видеото на КАМИОНИ за Сравнителния тест на кабините има вече над 300 000 гледания в канала на Българска Транспортна Преса в YouTube.

Още

International Pick-Up Award 2020: Тестът

03.10.2019 

Околностите на Тиерп Арена, на около 50 км северно от шведската столица Стокхолм, бе мястото, където се проведе петият тест за определяне на носителя на Международната награда за пикап. Престижният приз се присъжда на най-добрия еднотонен пикап, продаван в Европа, на всеки две години от международно жури, в което участва и списание КАМИОНИ.

Още

Тест: Новите Ford Transit и Transit Custom PHEV

25.09.2019 

Новите Ford Transit и Ford Transit Custom PHEV са по-ефективни, по-иновативни, по-свързани… и са създадени за да улеснят бизнеса. Това са част от предимствата, които изтъкнаха от Ford Europe при лансирането на двата си нова вана. А когато тези ванове, както е в случая, са наследници и продължители на една истинска лекотоварна легенда, става повече от интересно.

Още

Качете се за тест драйв на Volvo FH I-Save

17.09.2019 

Месец на тестовото шофиране на революционната модификация на Volvo FH - I-Save, организира Volvo Trucks в пет български града. От 24 септември до 31 октомври около 500 желаещи ще могат лично да изпитат комбинацията от мощност и нисък разход на гориво, с която камионът прави "тиха революция" на пазара.

Още