Тестове

Видео - Тест на новия ISUZU D-MAX – самураят от дигиталната ера

Новият ISUZU D-MAX е вече в България, а списание КАМИОНИ имаше възможност да направи първия у нас тест на сериозно обновения и модернизиран еднотонен японски пикап. Естествено – на пътя и повече - извън него. Вижте видео от теста.

18.11.2020 

Видео: Драйв тест на новите модели на Volvo

Вече ви разказахме за уникалния ни драйв тест с четирите нови модела на Volvo Trucks в четирите посоки на света, а сега вижте видеото от този драйв тест.

17.11.2020 

Видео - Кратък драйв тест на нови модели камиони MAN

Във видеото са дадени кадри от 4 различни модела - 3 различни модела TGS за строителството и композиция, теглена от луксозния влекач TGX Individual, който може да се поръча с оборудване по желание на клиентите. 

10.11.2020 

Тест: Новият ISUZU D-MAX – самураят от дигиталната ера

Новият ISUZU D-MAX е вече в България, а списание КАМИОНИ имаше възможност да направи първия у нас тест на сериозно обновения и модернизиран еднотонен японски пикап. Естествено – на пътя и повече - извън него.

09.11.2020 

Драйв тест: С камионите Volvo в четирите посоки на света

През октомври Volvo България представи у нас цялата гама от новите модели на марката. През един от уикендите имах уникалния шанс да седна зад волана и на четирите нови модела – FH, FH16, FMX и FM. Преживяването си струваше и сега с удоволствие ще го споделя.

06.11.2020 

Видео - Тест: Приключението Active и Trail с Ford

Active и Trail новите атрактивни версии на Ford Transit и Ford Transit Custom бяха представени с тестове за журналисти в началото на октомври. Възможност да изпробва специалните изпълнения на легендарния Transit имаше и списание КАМИОНИ.

04.11.2020 

Тест: Новият Volkswagen Caddy - един смартван

По-голям, по-практичен, по-ефективен, по-интелигентен… Новият Volkswagen Caddy е готов за пазарен старт и това бе отбелязано от немския производител с еднодневни тестове на голяма част от гамата на петото поколение на компактния ван.

29.10.2020