Тестове

Тест: Mercedes-Benz eCitaro с новите NMC 3 батерии

Електрическият градски автобус Mercedes-Benz eCitaro вече се оборудва с батерии от новото поколение - NMC 3, гарантиращи по-висока енергийна плътност, повече заряд и по-дълъг пробег.

23.05.2023 

На пътя и в кариерата с новите строителни камиони на DAF

Предназначените основно за строителството и за тежки транспортни задачи модели XDC, XFC, XD Extra Robust и XF Extra Robust станаха най-новите попълнения в богатата гама от тежки камиони на DAF Trucks. Към тях бяха добавени и множество версии на XD и XF за специални и комунални приложения.

19.05.2023 

Видео: Тест на Volvo FH Electric и Volvo FM Electric

Списание КАМИОНИ тества на пътя гамата от тежки електрически камиони на Volvo Trucks. Отправна и крайна точка на тестовите шофирания на гамата от тежки електрически камиони на Volvo Trucks бе световната столица на бирата – Пилзен.

04.05.2023 

Видео - БГ Тест: Дигиталният лъв MAN TGX 18.510

Мощна и ефективна силова линия, сигурност и комфорт за водача, революционни дигитални високи технологии от най-ново поколение, функции за автономно шофиране … Вижте видеото то теста на MAN TGX 18.510 с MAN OptiView, който направи списание КАМИОНИ.

04.05.2023 

Тест: Volvo FH Electric и FM Electric - мисията е възможна

Аплодирана или отричана, електрическата мобилност си пробива път, макар и бавно, в света на тежкотоварния автомобилен транспорт. А един от основните двигатели на това е Volvo Trucks.

25.04.2023 

БГ Тест: Дигиталният лъв MAN TGX 18.510

Мощна и ефективна силова линия, сигурност и комфорт за водача, революционни дигитални високи технологии от най-ново поколение, функции за автономно шофиране …

25.04.2023 

Тест: Новият Ford Ranger Raptor - през гори и реки 2

Новият Ford Ranger Raptor e върховният хищник в света на европейските еднотонни пикапи и безспорният властелин на офроуда. Инженерните решения и високите технологии, вложени в него от Ford Performance правят така, че безкомпромисният офроудър да не признава и да не познава граници на възможностите.

25.04.2023