Тестове

БГ Тест: Isuzu Kendo 13 CNG и Isuzu Grand Toro

Kendo 13 CNG и Grand Toro - два от най-новите модели на автобусния производител Anadolu Isuzu преминаха през България в началото на април. Българската премиера на Kendo 13 CNG и Grand Toro даде възможност на списание КАМИОНИ да направи еднодневен тест драйв на двата автобуса.

19.04.2021 

Видео - Тест на Mercedes-Benz EQV300

Просторната лимузина EQV е първият напълно електрически автомобил на Mercedes-Benz, който в началото на тази година бе лансиран на българския пазар. Списание КАМИОНИ тества Mercedes-Benz EQV300, предоставен от генералния дистрибутор на марката у нас Силвър Стар. Вижте видеото от теста.

05.04.2021 

Тест: Mercedes-Benz EQV300

Просторната лимузина EQV стана първият напълно електрически автомобил на Mercedes-Benz, който в началото на тази година бе лансиран на българския пазар. На разположение за тест списание КАМИОНИ имаше Mercedes-Benz EQV300, предоставен от генералния дистрибутор на марката у нас Силвър Стар.

24.03.2021 

Видео - БГ тест: Смартванът Volkswagen Caddy 5

Петото поколение на Volkswagen Caddy е на българския пазар, а официалният представител на марката у нас - Порше БГ го демонстрира официално с атрактивен двудневен пътен тест за журналисти. В пробното шофиране можеха да се тестват пет от основните варианти на Caddy 5. Вижте видео от теста.

04.02.2021 

БГ тест: Смартванът Volkswagen Caddy 5

Новото пето поколение на Volkswagen Caddy е на българския пазар, а в средата на януари официалният представител на марката у нас Порше БГ го демонстрира официално с атрактивен двудневен пътен тест за журналисти. В пробното шофиране можеха да се тестват пет от основните варианти на Caddy 5.

15.01.2021 

Видео - Тест: Новият MAN TGX

Точно в деня, в който стана известно, че новият MAN TGX печели престижния приз Международен камион на годината 2021, списание КАМИОНИ направи първия тест на модела на българска земя. Вижте видеото от теста.

09.12.2020 

Видео - Тест на новия ISUZU D-MAX – самураят от дигиталната ера

Новият ISUZU D-MAX е вече в България, а списание КАМИОНИ имаше възможност да направи първия у нас тест на сериозно обновения и модернизиран еднотонен японски пикап. Естествено – на пътя и повече - извън него. Вижте видео от теста.

18.11.2020