Тестове

Тест на Scania G 410 CNG Next Generation, проведен от сп. КАМИОНИ (видео)

10.12.2018 

В броя на списание КАМИОНИ от декември 2018 г. е публикуван подробен драйв тест на композиция от влекач Scania G 410 CNG, работещ на сгъстен природен газ и полуремарке с 15 тона товар. Вижте видеото от теста, проведен от списание КАМИОНИ, с директните впечатления на Лъчезар Апостолов, главен редактор на изданието.

Още

Първи тестове на електрическия Mercedes-Benz eCitaro

06.12.2018 

Новият градски електрически автобус Mercedes-Benz eCitaro е ефективен, комфортен, динамичен, безшумен и лек за управление. Това са първите изводи от първите пътните тестове на първия електрически модел на EvoBus и Daimler Buses, проведени в началото на декември в Манхайм, Германия, в които участие взе и редактор от списание КАМИОНИ.

Още

Тест: Scania G 410 CNG Next Generation

04.12.2018 

От няколко месеца Скания България разполага с един повече от интересен демо влекач. Става въпрос за модела от новото поколение - Scania G410 CNG Next Generation с 13-литров двигател, работещ на сгъстен природен газ (CNG). Товарният автомобил е достъпен за тестове в реални експлоатационни условия от клиенти на марката и както довериха от Скания България, интересът към него е огромен.

Още

Драйв тест на F-MAX – новият влекач от Ford Trucks (плюс видео)

02.10.2018 

Като член на Международното жури Камион на годината списание КАМИОНИ имаше шанса да е едно от първите, видяли и направили драйв тест на продукта, който ще промени напълно представата ви за камионите Ford.

Още

ADAC тест: най-добрите зимни гуми за сезон 2018

01.10.2018 

При тазгодишния тест на зимни гуми, Съюзът на германските автомобилисти (ADAC) тества 28 марки гуми за малък и компактен клас автомобили и само три марки се отличиха като най-добри за зимни условия.

Още

Първи тест на новите Ford Transit Connect и Transit Courier

27.08.2018 

Новите малки ванове Ford Transit Connect и Transit Courier вече са налични в Европа. Ford ги представи официално пред членовете на международното жури Ван на годината в края на август, като предостави на журналистите и възможност за пръв път да тестват на пътя новите модели.

Още

Iveco X-WAY – готов за тест в България (плюс видео)

27.08.2018 

Stralis X-WAY е новата гама на Iveco, чиято премиера се състоя през ноември миналата година на изложението Solutrans в Лион. Сега българските клиенти за първи път у нас могат да видят на живо и да тестват конкретна композиция от тази гама.

Още