Тестове

Това са новите Renault Master и Renault Trafic

24.06.2019 

Новите Renault Master и Renault Trafic вече са факт. По-модерни, по-оборудвани, по-сигурни и по-ефективни. Двата модела трябва да маркират и затвърдят прогреса на Groupe Renault в лекотоварната гама. За това след представянето им през април тази година френският производител организира и първия тест на новите версии на средния и големия ван в своето портфолио.

Още

Спестовникът Volvo FH с I-Save

15.06.2019 

Най-новото предложение от Volvo Trucks за превози на дълги разстояние се нарича I-Save. Означението Save идва да покаже, че това е един много спестовен камион по отношение на разхода на гориво. Естествено е да си зададем въпроса как се постига това. В отговорите се убедихме сами по време на драйв тест.

Още

Тест: Малките лъвчета MAN TGE 3.180 и 5.180 (Видео)

04.06.2019 

От началото на юни 2019 г. TGE - най-малкият лъв в гамата на MAN Truck and Bus, вече е официално представен и в България. Малко преди официалната му премиера списание КАМИОНИ имаше възможност да тества за пръв път у нас паралелно две от версиите на модела. Вижте видео от теста.

Още

Тест: Малките лъвчета MAN TGE 3.180 и 5.180

28.05.2019 

От началото на юни 2019 г. TGE - най-малкият лъв в гамата на MAN Truck and Bus, вече е официално представен и в България. Малко преди официалната му премиера списание КАМИОНИ имаше възможност да тества за пръв път у нас паралелно две от версиите на модела.

Още

Новият Actros - камион като S класа (видео от драйв тест)

20.05.2019 

Новият Actros скоро ще е и в България. В него са вградени множество нови технологии - мултимедийно контролно табло, замяна на класическите странични огледала с камери и дисплеи вътре в кабината, система за активно поддържане лентата на движение и още … Вижте впечатленията от драйв тест на КАМИОНИ в красивите околности на Барселона и ще разберете защо в новия Actros бъдещето се случва днес.

Още

Новият Actros - камион като S класа

15.05.2019 

Новият Actros скоро ще е и в България. Междувременно списание КАМИОНИ имаше възможност за драйв тест в красивите околности на Барселона. Тествахме всички нови високотехнологични системи и на базата на това можем да кажем - да, новият Actros e като S класа. Защо? Ще разберете от следващите редове.

Още

DAF за строителството? Мисията e ВЪЗМОЖНА

02.05.2019 

На специален драйв тест на впечатляваща кариера близо до Малага DAF представи най-новите си попълнения към сегмента за строителството и… списание КАМИОНИ, разбира се, беше там. Нови мостове, нови колесни комбинации, включително 10х4, влекач за до 120 тона… Да, беше интересно на кариерата.

Още