Caterpillar ще представи над 70 машини на изложението bauma 2013

04.03.2013

Caterpillar ще включи над 70 машини САТ в експозицията си за международното изложение bauma 2013 под официалния рекламен лозунг “Отдадени на Вашия успех. През целия ден. Всеки ден.”. Щандовете на марката ще са на обща площ от 12 000 кв. м и ще са три...


Caterpillar ще включи над 70 машини САТ в експозицията си за международното изложение bauma 2013 под официалния рекламен лозунг “Отдадени на Вашия успех. През целия ден. Всеки ден.”. Щандовете на марката ще са на обща площ от 12 000 кв. м и ще са три – два за строителна и минна техника (единият от които ще е на открито) и отделен за индустриалното оборудване. Наред с най-новите модели САТ ще бъдат представени и бизнес решения и услуги, насочени към успеха на клиентите.

Основният щанд на Caterpillar ще е в Палата B6 и ще включва 50 машини. В централната му част с фокус върху технологиите за водеща производителност, горивна икономичност и съобразеност с природата ще бъдат изложени:

- Хибридният багер CАТ 336E H, чиято премиера е по време на bauma. Революционният модел използва нова хидравлична система, изцяло разработка на Caterpillar;
- Колесният товарач 988K, чието първо представяне пред публика е също на изложението. Машината отговаря на Етап IV изискванията на ЕС за вредни емисии и е с до 20% по-висока горивна ефективност в сравнение с предишния модел;
- Колесният товарач CАТ 966K XE, оборудван с усъвършенствана задвижваща система;
- Електрическият булдозер CАТ D7E.

Премиерно ще бъдат показани и четири минибагера - CАТ 302.2D, 302.4D и 301.7D и 308E2 с компактен радиус на въртене; багер-товарачът с четири еднакви гуми 444F и булдозерът D6K2. На щанда ще присъстват и наскоро представените хидравлични багери 318E и M313D, автогрейдерът 120M2 AWD и минният камион 777G с товароносимост от 91 тона. В тандем с него е новият хидравличен минен багер 6020B, чийто пазарен дебют също ще е на bauma. С работно тегло от 220 т и полезен товар от 20 т той ще е най-голямата машина САТ на изложението. Моделът е проектиран за максимална надеждност, ефективност и сервизопригодност, а кабината за оператора е с водеща в сегмента видимост към работната зона.

Caterpillar ще представи и пълния си обхват пътностроителна техника, включително и три нови модела - асфалтополагача AP300D и тротоарните валяци CB24B и CB34B XW.

Системите, на които Caterpillar ще акцентира по време на изложението, са: Product Link™ и Vision Link™ за дистанционно наблюдение и управление на машинния парк; Cat Grade Control и триизмерната AccuGrade™.

Индустриалната техника Caterpillar ще разполага с отделен щанд №316 в Палата 4. Експонатите на него ще включват двигатели, отговарящи на Етап IV изискванията за вредни емисии на ЕС – продукти, които предстоят да бъдат вграждани от производителите на индустриално, строително и минно оборудване. Изложени ще бъдат и двигателите C2.2 и C7.1 ACERT, както и C4.4 ACERT и C13 ACERT.

<< Обратно към новините