Kögel с пълната си гама за строителството на bauma

28.02.2013

Kögel с пълната си гама за строителството на bauma

На тазгодишното изложение за строителна техника bauma 2013 в Мюнхен, немският производител Kögel ще представи пълната си гама от строителни ремаркета. Това не се е случвало от 2004 г...

На тазгодишното изложение за строителна техника bauma 2013 в Мюнхен, немският производител Kögel ще представи пълната си гама от строителни ремаркета. Това не се е случвало от 2004 г.

В периода от 15 до 21 април всеки, който желае, може да се запознае с изделията на фирмата на щанд 310 в хале В4.
Какво ще представи Kögel на панаира:

Kögel 2-axle tipper trailer
Това е двуосно полуремарке, което разполага с товарен обем от 24 м³ или 27 м³. Легенът е изработен от ламарина с дебелина 4 мм и алуминиева облицовка на стените. Предимството е че по този начин ремаркето ще може да се използва повече от 10 години, докато изцяло алуминиевата конструкция подлежи на скъпи ремонти на всеки 2 или 3 години.

Kögel 3-axle tipper trailer
Този модел е с 3 оси, а товарният обем е 27 м³. Пода на легена е от ламарина с дебелина 4 мм, а стените и задния капак са от ламарина с дебелина 3 мм. Полуремаркето има хидравличен цилиндър за разтоварване с 5 степени, ъгълът на наклон на легена е 48 градуса, което улеснява разтоварването.

Kögel Multi
Моделът е предназначен за превоз на строителни материали. Допустимият товар е 15 т. Страничните алуминиеви панели се демонтират лесно на ръка. С него не проблем да се транспортират материали, като стоманена мрежа, палетирани единици и бетонни елементи.

Kögel flat-bed semi-trailer
Това полуремарке има 3 оси и плосък под. Собственото му тегло е много ниско, а пода е повдигнат. Това го прави подходящо за превоз на багери, товарачи и други строителни машини. Благодарение на преместваемия царски болт полурематкето е подходящо за влекачи с 2 и 3 оси. Подобрена е и защитата против корозия. 

<< Обратно към новините