Kögel в помощ на телевизията

18.12.2012

8 полуремаркета Kögel ще превозват реквизита на популярното немски телевизионно предаване “Wetten dass…” („Да се обзаложим, че…“), което се излъчва по ZDF в събота вечер, и е популярно с щурите облози с участниците в него...

8 полуремаркета Kögel ще превозват реквизита на популярното немски телевизионно предаване “Wetten dass…” („Да се обзаложим, че…“), което се излъчва по ZDF в събота вечер, и е популярно с щурите облози с участниците в него.

Транспортната задача на превозвача е сложна, тъй като всяка седмица ще трябва да доставя необходимото оборудване за изграждане на сцената на шоуто в различен град. Всичко трябва да е на мястото си в точното време и да функционира правилно. За целта ще бъдат използвани полуремаркета от модела Mega, 4 от които са предназначени интермодален транспорт. Превозните средства са оборудвани с платформи и благодарение на повдигащите се покриви могат бързо и лесно да бъдат натоварени и разтоварени. Тези предимства в конструкцията улесняват значително логистиката и не създават главоболия на продуцентите на предаването, което вече 30 години радва Германия. 

<< Обратно към новините