Kögel отново превозва отбора по биатлон на Германия

30.11.2012

За втора поредна година немският производител Kögel осигури полуремарке за националния отбор по биатлон на Германия. По време на предстоящия ски сезон състезателите ще могат да разчитат на мултифункционално превозно средство, което не само ще има всичко необходимо за поддръжка на отбора, но има и стаи за почивка, съблекални и отделения за ски...

За втора поредна година немският производител Kögel осигури полуремарке за националния отбор по биатлон на Германия. По време на предстоящия ски сезон състезателите ще могат да разчитат на мултифункционално превозно средство, което не само ще има всичко необходимо за поддръжка на отбора, но има и стаи за почивка, съблекални и отделения за ски.

Вътре, в полуремаркето се помещават и всички съоръжения, изисквани от федерацията по ски. Именно това оборудване го прави подвижен сервизен център за отбора. Триосният гигант е снабден и с изолация от многопластови панели. Така и при много ниски температури няма да е проблем скиорите да се подготвят за състезание. Сезонът ще бъде открит още през следващата неделя в Остерзунд Швеция и така ще започне службата на новото попълнение в отбора за сезон 2012-2013 г. От Kögel се гордеят с това, че техният продукт е избран за отговорната задача да осигури качествени условия за труд на екипа по поддръжката и стискат палци на тима да постигне високи резултати през тази зима.

<< Обратно към новините