Kögel Mega за интермодален транспорт

19.11.2012

Kögel стана първият немски производител на ремаркета, който предлага оптимизирано по височина контейнерно полуремарке Mega Perfect Height Rail. То е с полезна товарна височина от 3 м при габаритна височина само 4 м. Това го прави идеално приложимо, както за автомобилен транспорт, така и за превоз по железниците при интермодален транспорт...

Kögel стана първият немски производител на ремаркета, който предлага оптимизирано по височина контейнерно полуремарке Mega Perfect Height Rail. То е с полезна товарна височина от 3 м при габаритна височина само 4 м. Това го прави идеално приложимо, както за автомобилен транспорт, така и за превоз по железниците при интермодален транспорт.

Mega Perfect Height Rail запазва общата допустима височина за движение по пътищата от 4 м при височина на прикачното устройство 91 см. Мега дължи оптимизирането си по височина на умело съчетаване на избора на гуми и на височината на прикачното устройство. С ниското собствено тегло от 6,4 т пък се гарантира висок полезен товар. Благодарение на предлагания като серийно оборудване подвижен покрив е възможно лесно товарене и разтоварване при подредени на три етажа палети. Mega Perfect Height Rail е проектирано, така, че да може да бъде превозвано с голяма част от използваните в железниците товарни вагони, като може да бъде претоварвано с кран.

<< Обратно към новините