Семинар CMR Конвенция - рискове, практики и застрахователни решения

23.10.2017

Семинар CMR Конвенция - рискове, практики и застрахователни решения

Безплатен семинар на тема "CMR Конвенция, Отговорност на превозвача/спедитора и застрахователни решения - Рискове и практики" ще се проведе на 3 ноември в столичния хотел Новотел на бул. Цариградско шосе 115 Н.

Събитието се организира от застрахователен Брокер ГрЕКо ДжЛТ България ЕООД в партньорство с ЛУТЦ Асекуранц Австрия. То ще започне от 9:30 и ще приключи към 15:00 часа.

Срещата е насочена към транспортни и спедиторски компании, които целят да застраховат всяка една рискова експозиция и особено рискове като Груба небрежност на водачите на МПС по чл. 29 от ЧМР конвенцията. Целта е да защитят бизнеса си от всякакви основателни и неоснователни претенции!
Предвидени са разисквания на конкретни случаи от практиката, в продължение на най-критичните рискове и условности, свързани с по-важните членове от Конвенцията. Ще се обърне внимание на най-важните от гледна точка на превозвача и спедитора теми.

Семинарът ще се проведе по следния график:

Участие в семинара може да бъде заявено до 27.10.2017 на мейл m.atanasov@greco.bg, с уточнение на броя на хората.
(Поради ограничения брой паркоместа, организаторът моли за потвърждение от страна на посетителите при необходимост от ползване. При изчерпване на местата, може да се ползва паркингът на мола в съседство.)

<< Обратно към новините