HYVIA и HYSETCO обединяват усилия за водородната мобилност

02.02.2023

HYVIA и HYSETCO обединяват усилия за водородната мобилност

HYVIA и HYSETCO развиват ново сътрудничество, което има разнопосочни амбициозни цели.Едната е подобряване на клиентското изживяване на потребителите на лекотоварни автомобили HYVIA в обществените H2 бензиностанции от мрежата на HYSETCO.

Ще се проучва интегрирана оферта за автомобили за работа HYVIA, която да бъде предложена от HYSETCO, включително превозните средства, свързаните услуги и доставката на водород. Допълнителни услуги ще бъдат предложени от HYSETCO за лекотоварни автомобили HYVIA на клиентите. HYVIA ще подкрепя развитието на мрежата на HYSETCO от обществени H2 станции.

Това сътрудничество се основава на допълващия се характер на предложенията на HYVIA и HYSETCO:
От HYVIA, съвместно предприятие, посветено на водородната мобилност, ще предлага екосистема от решения включително набор от лекотоварни автомобили на водород (ван, минибус, шаси кабина) и частни бензиностанции H2 за своите професионални клиенти.

От HYSETCO, водещата компания в лекотоварната водородна мобилност във Франция, ще разработва и управлява обществени станции за зареждане с H2 и ще предлага интегрирани решения за улесняване на достъпа до водородна мобилност за професионалисти.

„Силно ангажирана с водородната индустрия от създаването си, HYVIA продължава през 2023 г.разгръщането на своята уникална и цялостна екосистема, посветена на водородната мобилност. Това сътрудничеството с HYSETCO ни позволява да отидем още по-далеч, за да подкрепим нашите професионални клиенти и за да им предложим още повече решения и услуги за зареждане с гориво.", каза Дейвид Холдербах, президент на HYVIA.

„Много сме доволни от тази инициатива между HYVIA и HYSETCO, която ще ни позволи да предложим на нашите професионални клиенти най-добрите решения за улесняване на прехода им към водородна мобилност с нулеви емисии на редица автомобили за работа. HYSETCO, лидерът в леката водородна мобилност, потвърждава своя ангажимент да допринася за градове без замърсяване.", добави Лоик Воазен, президент на HYSETCO.

<< Обратно към новините