VW Nutzfahrzeuge събира феновете на Bulli парти

21.07.2021

VW Nutzfahrzeuge събира феновете на Bulli парти

От 15 до 17 юли 2022 г. в изложбения център в Хановер лекотоварното подразделение на Volkswagen отново планира да проведе голям VW Bus Festival. Началото на подобни събития е през 2007 г.От 15 до 17 юли 2022 г. площадките на панаира в Хановер отново ще се превърнат в голям Bulli лагер. Очаква се там да се съберат хиляди VW Bulli от всички поколения, както и фенове на легендарния модел от цял ​​свят.

Феновете на Bulli поредната си среща от дълго време. За това новината за предстоящото парти предизвика голям ентусиазъм в общността им. На 15 юли в канала Volkswagen Commercial Vehicles Oldtimer във Facebook бе публикувано „мистериозно“ съобщение със отметка в календара за 2022 г. Новината бързо се разпространи по целия свят и очакване е огромно.

Карстен Интра, председател на управителния съвет на VW Nutzfahrzeuge обяви: „Верните фенове на VW Bulli вече дълго време очакваха съживяване на срещата от 2007 г. През следващата година това чакане ще приключи и Хановер отново да бъде крепостта на Були. Заедно с общността искаме да почетем Bulli и да приветстваме най-новия член на семейството - изцяло електрическия ID. BUZZ. "

Дейностите по планиране на събитието вече са започнали, а фестивалната зона на търговския панаир в Хановер е резервирана. През идващата есен ще има повече информация - и всички, които имат интерес да присъстват ще могат да резервират място за своя VW Bulli към края на 2021 г.

<< Обратно към новините