Култовото VW Bulli като играчка в PLAYMOBIL

01.03.2021

Култовото VW Bulli като играчка в PLAYMOBIL

VW Bulli вече се предлага във формат PLAYMOBIL с мащаб около 1:18. Въпреки малкия размер, е обърнато голямо внимание на детайлите, тъй като кемперът T1 от 1962 г. от колекцията на Volkswagen Old Vehicles Oldtimers (VWNO) е играл ролята на модел.


 

PLAYMOBIL е нарекъл модела Volkswagen T1 Camping Bus. Феновете несъмнено ще говорят с любов с техния ‘Playmo Bulli’. Последният акцент на пазара за играчки е кемпер в бежово сиво/ червено, който базираният в Цирндорф производител е „свил“ с голямо внимание към детайлите в сътрудничество с Volkswagen Commercial Vehicles.

Базиран е на оригинално превозно средство - къмпинг бус T1 от 1962 г. „Хенрик Червеният“ от колекцията на Volkswagen Commercial Vehicles. Седалките се местят, а масата и шкафовете също работят. Те дори са пълни с подходяща храна и прибори за къмпинг. Под капака двигателят е лесно разпознаваем - разбира се, класически 4-цилиндров боксър.

Положителната реакция на фен общността на PLAYMOBIL Bulli може да се види от многото публикации в социалните медии. Веднага след появата му много фенове по целия свят показаха новата си придобивка в снимки и видеоклипове, и споделиха ентусиазма си в безброй коментари.

Всеки, който е грабнал играчката си от копнеж за далечни места, или който винаги е мечтал да да пътува с ‘Playmo Bulli’, вече може да го направи и в реалния свят. Това е така, защото оригиналите могат да бъдат наети от Volkswagen Commercial Vehicles Oldtimers. Има множество VW кемпери от почти всяко поколение, които позволяват да грабнете волана и да изпитате усещането за живота с „Bulli“.

<< Обратно към новините