Centrosinergija получи 45 нови IVECO Daily Natural Power

07.06.2019

Centrosinergija получи 45 нови IVECO Daily Natural Power

Сръбската дистрибуторска и логистична компания Centrosinergija обнови автопарка си с последната генерация ванове IVECO Daily Natural Power.

Те са задвижвани от двигател на компресиран природен газ (CNG). Дългосрочната цел на Centrosinergija е да се превърне в лидер в областта на дистрибуцията и логистиката чрез непрекъснато подобряване на бизнес процесите и инвестициите, с отговорно отношение към околната среда и местната общност.

Daily Natural Power, член от семейството на избрания за "Ван на 2018" IVECO Daily Blue, е предпочитан бизнес партньор на Centrosinergija, защото осигурява транспортно решение с устойчиви природни технологии. Daily Natural Power е конструиран на база богатия опит на IVECO в областта на технологиите за природен газ.

Той се отличава с 3-литров F1C двигател, който генерира 136 к.с. и осигурява най-добрия в своя клас въртящ момент от 350 Нм. Този двигател е по-здрав и гарантира по-голям въртящ момент и управляемост, отколкото автомобилните двигатели, работещи с CNG гориво.

<< Обратно към новините