Задава се нов Nissan Navara

30.05.2014

Задава се нов Nissan Navara

Наскоро шефът на Nissan Анди Палмър заяви, че до няколко седмици ще бъде представен наследникът на 1-тонния пикап Navara. Новият модел ще бъде с почти същите размери, но ще се продава на всички континенти, което повишава изискванията към дизайна и горивната му ефективност...

Наскоро шефът на Nissan Анди Палмър заяви, че до няколко седмици ще бъде представен наследникът на 1-тонния пикап Navara. Новият модел ще бъде с почти същите размери, но ще се продава на всички континенти, което повишава изискванията към дизайна и горивната му ефективност.

Nissan ще използва нова платформа, която обещава да бъде по-ефективна по отношение на разходите и ще позволява покриването на по-широк диапазон клиентски изисквания. Засега не се съобщават технически подробности за новата Navara, чиято официална премиера най-вероятно ще се състои през тази есен в Тайланд, където е изнесена основна част от производството на модела.

По време на тестовете на новия електрически ван Nissan e-NV200, които се състояха през май в Барселона (повече за e-NV200 можете да прочетете в следващия брой на ВАНОВЕ), в специално интервю за КАМИОНИ / ВАНОВЕ търговският директор на лекотоварното подразделение на Nissan Дани Буланже разкри, че името на бъдещият пикап ще бъде променено, без да уточнява за кое точно от имената му се отнася това – за Navara, D40 или Frontier (както е известен моделът извън Европа).

<< Обратно към новините