Ванове

Volkswagen представя с онлайн щанд новата си лекотоварна гама

Въпреки че изложението за автомобили за работа IAA в Хановер беше отменено тази година, все още е възможно да посетите щанда на Volkswagen Commercial Vehicles (VWCV).

23.09.2020 

MAN пуска TGE Coach

От MAN Truck & Bus обявиха, че разширяват гамата си от минибусове TGE с туристическа версия, базирана на популярния ван.

16.09.2020 

Свързаността при MAN TGE вече е стандартно оборудване

MAN Truck & Bus обяви, че започва оборудването на лекотоварния си модел TGE със системата MAN Telematics като стандарт. В комбинация с новото поколение онлайн услуги това дава възможност за използването на множество нови функции.

16.09.2020 

MAN полага основите на дългосрочни бизнес успехи

MAN Truck & Bus, основен европейски производител на автомобили за работа, е насочил погледа си към бъдещето. Изпълнителните бордове на MAN SE и MAN Truck & Bus SE информират Централния работен съвет за плановете си, които включват задълбочено преструктуриране на компанията.

14.09.2020 

Тест: Електрическите Vivaro-e и Zafira-e

Новите електрически ванове на Opel – Vivaro-e и Zafira-e бяха представени с тестове в дома на немския производител в Рюселсхайм. Премиерата бе съпътствана от пътни тестове, специално за членовете на международното жури Ван на годината, сред които бе и редактор от списание КАМИОНИ.

09.09.2020 

Dacia представя новите Sandero, Sandero Stepway и Logan

Това са модели от трето поколение с изцяло обновен дизайн. Те са възобновени въплъщения на духа на своите предшественици.

08.09.2020 

Groupe Renault с план за нова организация на марките си

Groupe Renault обяви план за развитие на организацията на марките си, като ги групира в четири основни бизнес единици - Renault, Dacia, Alpine и Нова мобилност.

04.09.2020