Ванове

Apple придоби стартъпа Drive.ia

26.06.2019 

Apple потвърди, че е придобил компанията за безпилотни автомобили Drive.ia.

Още

Бъдещето на автомобилния сектор в Германия

25.06.2019 

Германският канцлер Ангела Меркел, партийни лидери, профсъюзни водачи и представители на автомобилната индустрия обсъдиха как да намалят въглеродните емисии и да постигнат по-добри резултати в борбата с климатичните промени.

Още

Това са новите Renault Master и Renault Trafic

24.06.2019 

Новите Renault Master и Renault Trafic вече са факт. По-модерни, по-оборудвани, по-сигурни и по-ефективни. Двата модела трябва да маркират и затвърдят прогреса на Groupe Renault в лекотоварната гама. За това след представянето им през април тази година френският производител организира и първия тест на новите версии на средния и големия ван в своето портфолио.

Още

Daimler намали прогнозата за годишната си печалба

24.06.2019 

Daimler намали прогнозата си за печалбата тази година, след като увеличи резервите си със стотици милиони евро заради проблеми, свързани с дизеловите автомобили.

Още

Среща за намаляване на емисиите свиква Меркел

24.06.2019 

Германският канцлер Ангела Меркел ще бъде домакин на среща с партийни лидери, синдикални ръководители и представители на автомобилната промишленост, на която ще бъдат обсъдени начини за намаляване на вредните емисии на автомобилите и как по-добре да бъдат изпълнени енергийните цели на Германия.

Още

Renault и Nissan се споразумяха

21.06.2019 

Renault постигна споразумение с Nissan по представителството на френския автомобилен концерн в новото управление на японския му партньор.

Още

20 000 MAN TGE от завода във Вжешня

21.06.2019 

От поточната линия на полския завод на Volkswagen AG във Вжешня слезе ван №20 000 от модела TGE на MAN.

Още