Ванове

Bridgestone и Microsoft с иновативна система за мониторинг на гуми

Bridgestone, най-големият производител в света на гуми и каучукови изделия, си сътрудничи с Microsoft в разработването на първата в света система за мониторинг и откриване на проблеми и повреди при гумите в реално време.

30.06.2020 

София Франс Ауто става новият вносител на Opel за България

Opel създава нов бизнес модел в България, като доверява управлението на дейността си у нас на София Франс Ауто.

26.06.2020 

Умните гуми идват с автономните автомобили

Автономните автомобили задават нови изисквания за гумите. Сензорите свързани към гумите ще бъдат едно от нещата с водеща роля за сигурността, от момента когато вече машините предимно ще съблюдават условията на шофиране вместо хората.

25.06.2020 

Електрификацията на лекотоварната гама на PSA е в ход

В края на юни се състоя виртуална премиера на първото електрическо каре на PSA в лекотоварния сегмент - напълно електрическите ванове Peugeot Expert, Citroën Jumpy, Opel Vivaro и Vauxhall Vivaro.

23.06.2020 

Над 77 000 от товарните автомобили са нови

Специализираната комисия „Транспорт, логистика и инфраструктура“ към ГБИТК и Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България” (ААП) проведоха съвместна видеоконференция. Темата - „Автомобилът - ключ към българската пътна безопасност“, засегна и автомобилите за работа.

18.06.2020 

​​​​​​​Версиите Active и Trail отвеждат гамата на Ford Transit в нови територии

Ford анонсира обновените варианти Trail и Active на моделите си от лекотоварната гама Transit. Новите версии се отличават с дизайн, изненадващи способности и легендарната здравина на Transit.

16.06.2020 

DURAVIS All Season - всесезонна гума за лекотоварния сегмент

Bridgestone, най-големият в света производител на гуми и каучукови изделия, обяви пускането на първата си всесезонна гума за автомобилите от лекотоварния сегмент.

15.06.2020