Ванове

Traton инвестира 1 млрд. евро в дигитализация на ванове

11.10.2019 

Traton Group,част от Volkswagen, планира да инвестира приблизително 1 милиард евро за проучване и разработки в сферата на дигитализацията през следващите пет години. С разработените решения, например онлайн свързаността на вановете, компанията се стреми да оптимизира веригата си на доставки.

Още

Томас Седран оглави отдела за лекотоварни автомобили в ACEA

08.10.2019 

Томас Седран е новият председател на отдела за лекотоварни автомобили в ACEA, Европейската асоциация на автомобилните производители. Ръководното тяло на асоциацията представлява интересите на членовете й пред европейските институции.

Още

International Pick-Up Award 2020: Тестът

03.10.2019 

Околностите на Тиерп Арена, на около 50 км северно от шведската столица Стокхолм, бе мястото, където се проведе петият тест за определяне на носителя на Международната награда за пикап. Престижният приз се присъжда на най-добрия еднотонен пикап, продаван в Европа, на всеки две години от международно жури, в което участва и списание КАМИОНИ.

Още

Тест: Новите Ford Transit и Transit Custom PHEV

25.09.2019 

Новите Ford Transit и Ford Transit Custom PHEV са по-ефективни, по-иновативни, по-свързани… и са създадени за да улеснят бизнеса. Това са част от предимствата, които изтъкнаха от Ford Europe при лансирането на двата си нова вана. А когато тези ванове, както е в случая, са наследници и продължители на една истинска лекотоварна легенда, става повече от интересно.

Още

Субсидиите за е-ванове в Европа набират скорост

25.09.2019 

Електрическите ванове са все по-предпочитани на Стария континент. Особено в европейските страни, където борбата срещу замърсяването на въздуха е приоритет не само "на хартия". В тази връзка европейски журналисти от международното жури Ван на годината, обобщиха информацията за облекченията и преференциите, с които сте ползват е-вановете в техните страни.

Още

PEUGEOT BOXER 4x4 CONCEPT oтправя предизвикателства

25.09.2019 

Притежаващият изразителен стил, иновативни материали и 720 000 продадени бройки от лансирането си досега, PEUGEOT BOXER ще бъде участник във VDL 2019 (Салон за автомобили за свободното време).

Още

Ducato Electric вдъхновява Sevel

24.09.2019 

SEVEL e нещо повече от автомобилен завод -вече почти 4 десетилетия това е домът на легендарното Ducato. Огромният комплекс на FIAT PROFESSIONAL е разположен в Източна Италия, в градчето Атеса, което се намира на около 70 км южно от Пескара.

Още