Нова организация при продажбите на автобуси Mercedes-Benz и Setra в България

02.04.2013

Нова организация при продажбите на автобуси Mercedes-Benz  и Setra в България

Балкан Стар, генерален представител на Mercedes-Benz и Setra за България, въведе нова организация, свързана с продажбата на автобусите от двете марки у нас...

Балкан Стар, генерален представител на Mercedes-Benz и Setra за България, въведе нова организация, свързана с продажбата на автобусите от двете марки у нас. Това стана ясно по време на официалното представяне и пазарно лансиране в България на новия туристически автобус Setra ComfortClass 500.

В Балкан Стар Аутомотив, официален представител на Daimler AG за България, за продажбите на автобуси отговаря Александър Бабанин – директор маркетинг и продажба на нови лекотоварни, товарни автомобили и и автобуси. Балкан Стар Ритейл е частта от групата, която извършва продажба на нови автомобили към крайни клиенти, както и следпродажбеното им обслужване. Тук за автобусите отговаря Кирил Илиев, директор продажби към крайни клиенти на лекотоварни, товарни автомобили и автобуси. Ръководител продажба на автобуси в Балкан Стар Аутомотив е Жаклина Тодорова. Ивайло Евтимов – в София и Любомир Любенов – в Пловдив са двамата консултанти по продажби на автобуси, които предлагат на пазара и двете марки на Daimler -  Mercedes-Benz  и Setra. Ралица Ненова от Балкан Стар Аутомотив е диспонент за лекотоварни автомобили и автобуси и отговаря за доставката им до клиентите.
Както и досега инструктор по икономично и безопасно шофиране на камионите Mercedes-Benz и автобусите Mercedes-Benz и Setra е Илиян Маринов. Красимир Захариев е мениджър следпродажбено обслужване и сервизна дейност за автобусите, предлагани от  Балкан Стар. Светлин Ангелов е продуктов мениджър на системата за управление на парковe и контрол на разходите FleetBoard, която вече се предлага и при двете марки автобуси.

<< Обратно към новините