Busworld Turkey е почти разпродадено

18.03.2022

Busworld Turkey е почти разпродадено

9-то издание на изложението Busworld Turkey, организирано от Busworld и HKF Trade Fairs, ще се проведе от 26 до 28 май 2022 г. в Истанбул Експо Център.

Има нещо символично във факта, че Busworld Turkey беше последното търговско изложение за автобуси, проведено точно преди първото затваряне поради пандемията през март 2020 г. Сега се оказва, че това ще е първият Busworld след пандемията.
 
По време на последното издание през 2020 г. Busworld прие 129 изложители. Шоуто беше посетено от 7935 професионалисти от автобусния бранш, което бе изненадващо положително, като се има предвид, че пандемията от Covid-19 вече започваше да се разпространява.
 
Днес заявки за участие на изложението вече са подали 130 компании и броят им непрекъснато расте. Редица производители на градски и туристически автобуси ще представят най-новите си модели на площ от 12 500 кв.м: Anadolu Isuzu, Karsan, Otokar, BMC, Güleryüz, Mapar MAN, Bur-Can, Buskar, Erener, Erduman, Eşref Karoser, Gürsref Karoser, и Харпутлу. Те ще покажат на посетителите превозни средства с различни размери (от двуетажни до микробуси), задвижващи линии и видове (градски транспорт, туризъм, пътувания на дълги разстояния, VIP транспорт и др.).
 
Разбира се, по време на изложението ще се даде думата както на турски, така и на международни доставчици. Отново ще бъдат представени марки като Allison Transmission, ZF, Voith, Webasto, Aselsan, Fogmaker и много други. Списъкът с изложители е твърде дълъг, за да бъде публикуван тук, но е достъпен на уебсайта на Busworld Турция и се актуализира ежедневно.
 
През 2022 г. Busworld Turkey стартира серия от уебинари. Първият бе на 9 февруари, озаглавен „Въздействието на пандемията върху обществения транспорт в Турция“. Уебинарът беше модериран от Кемал Карайормук, член на Изпълнителния съвет на IPRU и академичен съветник на TOBB. В дискусията участваха високопоставени представители на няколко турски секторни асоциации. Още два уебинара ще бъдат организирани в началото на април и началото на май. Този път темата ще бъде развитието на нулевите емисии и промените след пандемията в света на автобусите.
 
По време на Busworld Turkey 2022 ще има и зона, където изложителите ще могат да представят кратки данни за конкретни свои проекти. Пространството ще бъде отворено и за стартиращи фирми, които искат да споделят идеите си.

<< Обратно към новините