500 автобуса Otokar за Истанбул

04.01.2013

Турският автобусен производител Otokar получи поръчка за 500 броя от градския си модел Kent от транспротния оператор в Истанбул IETT (Istanbul Electric Tramway and Tunnel Establishments)...

Турският автобусен производител Otokar получи поръчка за 500 броя от градския си модел Kent от транспротния оператор в Истанбул IETT (Istanbul Electric Tramway and Tunnel Establishments).

Превозните средства ще обслужват турския мегаполис, след като най-добре продаваната марка в Турция – Otokar, предложи най-добри условия на двата търга за доставка на автобуси.
Освен 500 автобуса Otokar ще осигури и поддръжка, резервни части и обслужване за срок от 5 години. С увеличаването на флота на IETT се разчита да се покрият, непрекъснато нарастващите транспортни, нужди на мегаполиса. Едновременно с това се изгражда и нова стратегия за модерен публичен транспорт. От Otokar са доволни, че участват в развитието на най-гъсто населения град в Турция, със 17 млн. жители, като доставят ефективни, спестяващи гориво и безвредни за околната среда превозни средства.

<< Обратно към новините