TRATON пуска Истории за иновациите

13.11.2019

TRATON пуска Истории за иновациите

Новото печатно и онлайн издание на групата дава различна перспектива към света на TRATON.

„Истории за иновациите“ от TRATON разкрива, че иновациите са нещо повече от обикновени технологични продукти. Успешните иновации оживяват благодарение на хора, които работят хармонично в екип. Всеки допринася по свой начин и всички работят заедно за постигане на общата цел. В крайна сметка, заедно със своите компании - MAN, Scania и Volkswagen Caminhões e Ônibus, TRATON GROUP си поставя ясна цел: да стане глобален лидер в сегмента на автомобилите за работа.

„Фамилията на TRATON все още е млада, но се разрастваме благодарение на традициите, които носят нашите марки автомобили за работа. Убедени сме, че по-добрият транспорт означава по-добър свят и се стремим да правим точно това, ден след ден. Всеки служител в нашите екипи е от значение, докато работим, за да постигнем целта си", обяснява Андреас Реншлер, изпълнителен директор на TRATON GROUP.

Новото издание предоставя конкретна информация: как хората работят заедно в компания, ангажирана с мотото - „Трансформация на транспорта“? Как обединявате интересите на три марки от различни държави и пазари, за да създадете нещо по-голямо? И как компанията всъщност определя концепцията си за иновации?

В съчетание с модерните формати за снимки и видео, „Истории за иновациите“ са интегрирани като централен елемент в корпоративния уебсайт. Печатно издание в ограничен тираж беше издадено за TRATON Innovation Day, който се проведе в началото на октомври 2019 г. в Сьодертале, Швеция.

<< Обратно към новините