Karsan с електрическите Atak и Jest на Busworld

08.10.2019

Karsan с електрическите Atak и Jest на Busworld

Турският автомобилен производител Karsan ще представи гамата си електрически автобуси Atak Electric и Jest Electric на Busworld Europe.

След петдесет години в бизнеса, предприемайки решителни стъпки към превръщането си в глобална марка, Karsan, се готви да участва в Busworld Европа с иновативните си технологии, които са в крак с времето. Компанията ще представи своята гама от електрически превозни средства на международното автобусно изложение Busworld Europe, което ще се проведе в Брюксел между 18 и 23 октомври. В продуктовата линия с електрическо захранване влизат моделите Atak Electric и Jest Electric, и двете захранващи се от батерии на BMW.

Karsan се готви да присъства на изложението, което ще се проведе за 25-и път тази година, с иновативната си и екологична продуктова линия от превозни средства с електрическо задвижване. Планирайки да покаже най-новия продукт от глобалното си сътрудничество с BMW - Atak Electric, за първи път на международно изложение, Karsan ще представи и Jest Electric, който привлича вниманието с компактните си размери и високи технологии.

Представен по-рано тази година и влязъл в серийно производство, Atak Electric ще излезе на световната сцена в Busworld Europe. Работейки на обща мощност от 220 кВтч, включваща пет 44-кВтч батерии, разработени от BMW, Atak Electric може да се похвали с пробег от 300 км. с едно зареждане. Батериите на автобуса могат да се зареждат за 5 часа с променлив ток и за 3 часа с устройства за бързо зареждане.

Оборудван с електрически мотор BMW, произвеждащ мощност 170 к.с. и въртящ момент 290 Нм с опционални батерии от 44 или 88 кВтч, Jest Electric предлага най-доброто представяне в своя клас с пробег до 210 км.

<< Обратно към новините