Футболният тим на Русия се качи на NEOPLAN Cityliner

25.09.2019

Футболният тим на Русия се качи на NEOPLAN Cityliner

MAN Truck & Bus Russia е официалният доставчик на автобуси за руския национален отбор по футбол. Отборът наскоро придоби нов "играч" - NEOPLAN Cityliner. Най-модерният автобус превозва най-добрите футболни звезди на страната безопасно и удобно до мачовете у дома и като гости.

Руският национален отбор и новият им автобус, NEOPLAN Cityliner, наскоро завършиха първата си съвместна мисия и излязоха победители. През септември автобусът транспортира звездите до международното летище Шереметиево и ги придружи до Глазгоу, където Сборная спечели квалификацията си за Евро 2020 с 2-1 срещу Шотландия.

Най-модерният футболен автобус е наистина поразителен дори гледан от разстояние. Външните му панели са украсени с огромно изображение на петима топ руски футболисти. Дизайнът е част от комуникационната кампания „Нашите момчета“ на екипа. NEOPLAN Cityliner може да предложи много и отвътре. Двигателят с 460 конски сили гарантира висока производителност, като в същото време транспортира играчите до техните международни мачове при пълна безопасност. Euro-6 двигателят се предлага и с много удобната за потребителите 12-степенна автоматична трансмисия MAN TipMatic.

Автобусът може да се управлява автоматично или ръчно чрез превключвател, разположен на волана, което означава, че водачът може да остане напълно фокусиран върху пътя. Интегрираната помощна система MAN EasyStart също е от голяма помощ за водача. Широката гама от системи за асистенция на NEOPLAN Cityliner гарантират безопасността на екипа. Сред тях са електронната програма за стабилност ESP, контрол на сцеплението (ASR), помощ при аварийно спиране EBA и система за защита на лентата LGS - като цяло, идеалният пакет за безопасност за обиколките из Европа.

В автобуса са инсталирани много екстри, за да се гарантира, че играчите пристигат не само безопасно, но и в спокойна атмосфера. Панорамният стъклен покрив, простиращ се от седалката на водача по цялата дължина на автобуса, пропуска много светлина във вътрешността и създава усещане за пространство. А инфрачервеното отразяващо предно стъкло, комбинирано с мощна отоплителна и климатична система, осигурява оптимален климат по всяко време на годината.

Бордовата кухня също е отлично оборудвана. Тя разполага с резервоари за студена и топла вода, автоматична машина, осигуряваща кафе и други топли напитки, както и два големи хладилника. Атмосферата се подобрява допълнително от модерна мултимедийна система за водача и пътниците. Системата е с гласово управление и включва голям екран и навигационна система за водача. В интериора са инсталирани и два широкоекранни монитора.

<< Обратно към новините