Karsan със сертификат за изследователски и развоен център

02.09.2019

Karsan със сертификат за изследователски и развоен център

Турският автопроизводител стана R&D с иновативните си технологични проекти.

Karsan върви с уверени стъпки към превръщането си в глобален бранд. Турският производител на превозни средства неизменно разчита на внедряването на нови технологии и иновации в производството. В този контекст Karsan бе признат за център за изследвания и развитие от местното Министерство на индустрията и технологиите. Така компанията ще може да се възползва от преференциите, предоставени на R&D центровете в Турция.

„Водещата технология за следващите десет години ще бъдат електрическите и автономни превозни средства. Отчитайки тази тенденция, ние правим редизайн, добавяйки научноизследователски и развойни дейности в областта на иновативните технологии. Ще разработим продукти, които ще оставят своя отпечатък в следващите 10 - 15 години. И именно с оглед на тази перспективна перспектива основахме нашия център за научни изследвания и развитие", каза изпълнителният директор на Karsan Окан Баш.

В своя завод в Бурса Karsan произвежда съвременен обществен транспорт и превозни средства за работа, които задоволят нуждите от мобилност. Компанията е фокусирана върху модерните тенденции. С този сертификат Karsan ще насочи още повече усилия към разработването на нови проекти и технологии, получаването на патентни права за своите иновативни идеи и използването им в в практиката.

<< Обратно към новините