Прайм Tехнолоджийс стартира партньорство с Yanmar

15.07.2019

Прайм Tехнолоджийс стартира партньорство с Yanmar

От юни 2019 г. Прайм Tехнолоджийс е официален представител на Yanmar за България. На нашия пазар българската фирма ще предлага цялата гама на японския производител, включваща машини както за строителния, така и за земеделския сектор.

Това е поредният успешен ход в търговската стратегия на Прайм Tехнолоджийс. Както ви съобщихме в априлския брой на списание „Строителна и рециклираща техника“, от февруари дружеството предлага и машини и системи за рециклиране на отпадъци на австрийската Komptech. Освен това Прайм технолоджийс отдавна е известна като официален представител на Metso. Фирмата представлява също и компанията CDE Global.

Yanmar е основана през 1912 г. В началото дейността на компанията е насочена към разработването и производството на дизелови двигатели. През 1971 г. фирмата навлиза и на строителния пазар като започва да предлага и минибагери. Yanmar разполага с два завода в Европа – във Франция и Германия. За сектор строителство произвежда и продава машини, проектирани за строителни и за озеленителни дейности. Компанията предлага пълната гама продукти в компактния клас, включваща минибагери, верижни и колесни мидибагери, минидъмпери и компактни челни товарачи.

Повече за Прайм Tехнолоджийс и Yanmar четете в печатното издание на списание „Строителна и рециклираща техника“.

<< Обратно към новините