4 нови автобуса Temsa HD за FlixBus в Германия

20.03.2019

4 нови автобуса Temsa HD за FlixBus в Германия

Tholen Reisen, подизпълнител на FlixBus в Германия, закупи 4 автобуса Temsa HD за експлоатация по линиите, за които отговаря.

Temsa не е нова марка за флотата на FlixBus. Марката отдавна е част от автопарка на набиращия все повече популярност превозвач, но това важеше най-вече за Франция, където производителят има най-силни пазарни позиции в Европа. С новите 4 автобуса общо представителите на Temsa в автопарка на Tholen Reisen стават общо 13.

Сътрудничеството на двете компании е с давност няколко години. Пробивът и засилване на доверието между двете страни дойде през 2018 г., когато германският превозвач купи първия представител на модела HD. „След 170 000 километра, можем да кажем, че „проблем“ е чужда дума за Temsa. Моделът HD работи перфектно и автобусът ме убеди в най-високото си качество, надеждност и 10% по-нисък разход на гориво в сравнение с конкурентите му. Наистина сме доволни от представянето на този автобус“, сподели Евалд Толен, изпълнителен директор на Tholen Reisen.В съобщението за доставката на четирите автобуса Temsa за Германия прави впечатление официалното потвърждение на информацията, че турската марка започва да изгражда своя следпродажбена мрежа в страната. Турският производител се появява в Германия през 2007 г. След преструктуриране на представителството през 2014 г. компанията постига значителен напредък и през 2017 г. е продала 60 нови автобуса.

<< Обратно към новините