Новият Crafter тръгна на европейско турне

07.11.2016

Новият Crafter тръгна на европейско турне

Новият Volkswagen Crafter тръгва на европейско турне. Целта е да се намерят най-добрите майстори във всяка страна, за да споделят какво ги тласка към съвършенството.

Volkswagen Лекотоварни автомобили изпращат Международният ван на 2017 година новия Crafter на европейска обиколка в следващите 4 месеца, в които ще бъдат изминати 42 000 км в 30 държави при всякакви пътни и метеорологични условия. Новият Crafter е направен според нуждите и изискванията на своите разнообразни клиенти. Резултатът е практичен, икономичен и иновативен автомобил за всекидневна работа.

Турнето, наречено Crafter2Craftsmen започва в централата на Volkswagen Лекотоварни автомобили в Хановер. Първата спирка е кафетерията на 56-годишния Андреас Берндт, който смесва различни сортове кафе с особено внемание към обработката – печенето и варенето. Приготвяното от него кафе е прочуто извън пределите на Хановер, а в семейния бизнес вече са включени и двамата му сина – Фабиан на 27 години и Флеминг на 23.„Създадохме новия Crafter в тясно сътрудничество с целевите ни групи и отделихме специално внимание на качеството. Нашата цел сега с Crafter2Craftsmen да покажем как надеждният нов Crafter се вписва перфектно във всекидневната работа на най-добрите майстори“, казва Карстен Сас, ръководител на отдела за продажби на компанията в Германия.

Следващите две спирки от турнето Crafter2Craftsmen са Франция и Испания. Повече информация за него може да намерите ТУК и ТУК.

Десислав Григоров

<< Обратно към новините