Renault Trucks - премиера на T Maxispace High Edition и много емоции и приключения

30.09.2016

Renault Trucks - премиера на T Maxispace High Edition и много емоции и приключения

Спазихме обещанията си, дадени преди две години, разходите за поддръжка са паднали с 4-7%, а сервизните интервали са увеличени, заяви Бруно Блан, CEO на Renault Trucks, по време на пресконференцията на щанда на фирмата на IAA 2016 г. в Хановер.

Два бяха лайтмотивите на френския производител по време на изложението - издръжливост/здравина и приключения. Показана беше цялата гама превозни средства, както и Optivision - система за прогнозируемо управление на силовата линия съобразно терена.

Силен акцент на щанда на Renault Trucks беше показаният за първи път специален модел от Т серията - Maxispace High Edition. Като наследник на прочутия Magnum този специален модел подчертава дизайна и подобрява комфорта при пътуване и управление на камиона. T 520 хващаше окото веднага както с външния си вид, така и отвътре. Посетителите можеха да се качат в просторната кабина с равен под и да оценят ергономията, видимостта и комфорта на шофьорската седалка. Да не забравяме, че точно T гамата беше отличена с наградата Камион на 2015 г. преди 2 години на изложението в Хановер.

Сега сме в режим на непрекъснати подобрения, заяви Бруно Блан, CEO на Renault Trucks. В съответствие с това твърдение на изложението IAA беше представена гама Т версия 2016 година - обновена по-малко от три години след появяването на гама Т на пазара. Благодарение на подобренията на силовата линия и на шасито, обновеният модел е с 2% по-нисък разход и полезният му товар е увеличен със 114 кг. Той демонстрираше Optivision -  прогнозируема GPS система за круиз контрол.

 

Повече подробности в октомврийския брой на списание КАМИОНИ.

<< Обратно към новините