170 изложители на FIAA 2014

сп. Камиони, 2014, Бр. 8
24.10.2014

170 изложители на FIAA 2014
Преди две години FIAA 2012 събра в Мадрид повече от 100 изложители, от които над една трета бяха производители на автобуси и автобусни шасита

Международното автобусно изложение FIAA 2014 ще се проведе в Мадрид от 28 до 31 октомври. Дванадесетото издание на панаира ще събере във Feria de Madrid като изложители 170 компании от 18 държави. Общата изложбена площ в зали 7 и 9 на изложбения център е 17 500 кв. м. Изложението се провежда на всеки две години в испанската столица

В дванадесетото издание на международното търговско изложение за автобуси участват изложители от Испания и Европа. В Мадрид ще се представят най-големите световни производители на автобуси и автобусни шасита – Iveco Bus, Volvo, Mercedes-Benz, MAN Truck and Bus, Scania… Компания ще им правят водещите испански бодибилдери – Irizar, Castrosúa, Beulas, AYATS, Ferqui, Indcar, Sunsundegui и Unvi. С най-новите си модели ще бъдат представени още редица испански и чуждестранни марки като Integralia, водещия турски производител Otokar, Car-Bus.net, Nogebus, Indbus España, популярният полски производител Solaris, Omnibus Trading.На изложението ще бъде представена и испанската Асоциация на производителите на автобуси ASCABUS. Със свои щандове ще участват и много от водещите производители на системи, възли, агрегати, компоненти и аксесоари за автобуси. Компании, които предлагат услуги и сервиз, свързани с автобусите и пътническия транспорт, също участват на FIAA 2014.

„FIAA 2014 се провежда в един особено подходящ момент. Автомобилният сектор започва да се справя със сложната икономическа ситуация и започва да се усеща по-голям оптимизъм в него“, коментира Мигел Агуилар, който отговаря за изложбените площи за автомобили във Feria de Madrid.

За провеждането на събитието FIAA си сътрудничи с испански организации като Националната асоциация на собствениците на транспортни фирми (ANETRA), Асоциацията на производителите на автобуси (ASCABUS), Бизнес федерация за транспорт на пътници (ASINTRA) и Асоциацията на градските превозвачи (ATUC).

Събитието отново ще акцентира върху най-доброто от испанската автобусна индустрия, като основната цел ще бъде привличането на нови клиенти. Предложенията ще бъдат насочени към оператори на автопаркове, производители на автобуси, дистрибутори на части и аксесоари и дилъри на автобуси.

FIAA, изтъкват организаторите, отново ще има впечатляващо международен характер, благодарение на интензивната предварителна кампания в най-влиятелните специализирани медии в цяла Европа. На изложението се очаква да бъдат акредитирани близо 200 журналисти. Организаторите на FIAA 2014 правят максималното за това информацията за участниците в тазгодишното изложение да достигне до всеки. FIAA 2014 има свои страници в социалните мрежи Facebook, Twitter и Google+.

Лъчезар Апостолов

<< Обратно към новините