Автобуси

Транспортната комисия в ЕС предлага реалистичен път за декарбонизация на камионите

Международният съюз за автомобилен транспорт IRU приветства гласуването в Комисията по транспорт и туризъм на Европейския парламент (TRAN) относно новите CO₂ стандарти за тежкотоварни превозни средства.

20.09.2023 

БУЛАВТО представя електрически автобус OTOKAR e-Centro на Техническия панаир в Пловдив

От септември 2023 г. БУЛАВТО- лидер в продажбите на тежкотоварни автомобили в България, е вече вносител и на пълната гама автобуси на OTOKAR- градски, междуградски и туристически.

14.09.2023 

MAN Truck and Bus и TORSUS разширяват сътрудничеството си

TORSUS, производител на едни от най-здравите, тежкотоварни офроуд автобуси в света, обяви разрастването на сътрудничеството си с MAN Truck & Bus, след споразумение за производство на скелетното шаси на TORSUS PRAETORIAN.

14.09.2023 

Нови електрически автобуси вече са част от градския транспорт в Благоевград

Шест нови електрически автобуси Karsan e-Jest стават част от градския транспорт на Благоевград. Те ще допринесат за намаляване замърсяването на въздуха и опазването на околната среда.

05.09.2023 

Вземете код за безплатен вход на Busworld Еurope 2023

Организаторите на Busworld Europe 2023 предоставят безплатен достъп до изложението за читателите на списание КАМИОНИ, което е сред медийните партньори на събитието. За целта е нужна само бърза и лесна онлайн регистрация.

02.09.2023 

Излезе септемврийският брой на списание КАМИОНИ

Брой 7 на списание КАМИОНИ за 2023 г. е на пазара от 2 септември, събота – както обикновено - на хартия и онлайн и зареден с теми, които Ви вълнуват.

01.09.2023