Автобуси

VDL с нова технология за зареждане

15.10.2019 

VDL в сътрудничество със Siemens ще проучи как работят технологиите на превозните средства, системите за съхранение и зареждане на енергия. Тест центърът за зареждане на VDL е обновен с нова технология за зареждане, за да осигури по-интелигентно и ефективно използване на съществуващата електрическа мрежа за двупосочно зареждане на тежкотоварни превозни средства.

Още

Volvo 7900 Electric дебютира на Busworld 2019

14.10.2019 

Електрически съчленен автобус и различни модификации на Volvo 9700 ще покаже Volvo Buses на Busworld 2019.

Още

MAN Truck & Bus с 4 премиери на Busworld 2019

09.10.2019 

На тазгодишния Busworld в Брюксел, MAN Truck & Bus ще покаже портфолио от градски, междуградски, туристически автобуси, минибуси, от марките MAN и NEOPLAN. Премиерите на компанията включват Lion's City 19, Lion’s Intercity с двигател D15 и минибусите eTGE Combi и TGE City. За първи път за тест драйв ще бъде предложен изцяло електрическият MAN Lion's City E.

Още

Учебната година на Knorr-Bremse отива към края си

08.10.2019 

Обучение на специалисти по електронни системи в камиони и автобуси се проведе на 7 и 8 октомври в Центъра за обучения на KNORR-BREMSE в Сливница.

Още

Karsan с електрическите Atak и Jest на Busworld

08.10.2019 

Турският автомобилен производител Karsan ще представи гамата си електрически автобуси Atak Electric и Jest Electric на Busworld Europe.

Още

Малко камиони на панаира в Пловдив

26.09.2019 

Секторът транспорт, който дори в годините на кризата в края на първото десетилетие на века малко по-мащабно присъстваше на есенното изложение, намали участието си до минимум. От големите марки, които формират състава на българския товарен автопарк, бяха представени единствено FORD TRUCKS и IVECO.

Още

Футболният тим на Русия се качи на NEOPLAN Cityliner

25.09.2019 

MAN Truck & Bus Russia е официалният доставчик на автобуси за руския национален отбор по футбол. Отборът наскоро придоби нов "играч" - NEOPLAN Cityliner. Най-модерният автобус превозва най-добрите футболни звезди на страната безопасно и удобно до мачовете у дома и като гости.

Още