Нови многоцелеви модели от Fliegl

16.04.2013

Нови многоцелеви модели от Fliegl

Фирмата производител на ремаркета Fliegl обнови своята гама с два нови модела. Те са от типа самосвални полуремаркета и са конструирани специално за източно европейския пазар...

Фирмата производител на ремаркета Fliegl обнови своята гама с два нови модела. Те са от типа самосвални полуремаркета и са конструирани специално за източно европейския пазар.

Става дума за полуремаркета тип гондола, които могат да се използват през цялата година. С тях могат да превозват въглища през зимата, строителни материали и селскостопански продукти през пролетта и лятото. Многоцелевите ремаркета имат по-високи стени, вместимостта им е до 33 м3 и имат кош с подобрена обтекаема форма, което намалява въздушното съпротивление при движение. Улеснено е и изсипването на товара.
Собственото теглото на олекотения вариант е 4980 кг, докато стандартната версия тежи 5480 кг. Гондолата е закрепена върху масивно стоманено шаси, което е със значително намалена маса. За по-леката конструкция са подбрани и специални оси.
И двата модела вече са минали типово одобрение. Проверени са всички възли, като спирачките, осите SAF от последно поколение, LED осветлението, програмата за стабилност RSS. 
 

<< Обратно към новините