DAF MultiSupport сключи 250 000-ния договор за ремонт и поддръжка

13.03.2023

DAF MultiSupport сключи 250 000-ния договор за ремонт и поддръжка

DAF Trucks достигна котата от 250 000 договори за обслужване на DAF MultiSupport Repair & Maintenance. DAF MultiSupport гарантира максимално време на работа чрез отлична поддръжка на камиона.Контрактът осигурява на транспортните оператори максимална сигурност по отношение на разходите на километър, както и оптимална управленска и административна дейност.

Четвърт милионният договор е бил подписан от скандинавско-германската компания Baton Transport за DAF XG, който ще се използва по международни маршрути в цяла Европа. Ba ton Transport, която е създадена през 2010 г., притежава близо 400 камиона и е наела около 800 работници. Превозвачът свързва дистрибуторските центрове на своите клиенти в 12 европейски държави и е специализиран в транспорт на дълги разстояния за бърза доставка на широка гама от стоки.

Концентрирайте се върху бизнеса си

Договорът за ремонт и поддръжка на DAF MultiSupport винаги е индивидуален. Операторите могат да избират собствено ниво на обслужване и договорен срок, с опция за разширяване на обхвата на договора, за да включват например допълнения в дейността си. Освен това дилърът на DAF се грижи за цялото планиране и администриране на поддръжката, като по този начин позволява на транспортните компании да се концентрират върху основния си бизнес.

Фиксирана цена, максимална оперативност на автомобила

С договора за ремонт и поддръжка на DAF MultiSupport транспортните оператори са гарантирани перфектно поддържан автопарк и максимална наличност на превозното средство на фиксирана цена на километър. DAF MultiSupport предлага четири сервизни пакета, вариращи от превантивна поддръжка до всички възможни услуги за ремонт и поддръжка. С 8 офиса в Европа, Baton Transport избра договорите DAF MultiSupport Full Care като стандарт за своя автопарк DAF, който се състои от повече от 90 автомобила, включително нарастващ брой камиони DAF XF, XG и XG⁺ от ново поколение – International Truck на 2022 година.

Фокусирайте се върху основния си бизнес благодарение на DAF MultiSupport

Клаус Хансен, главен изпълнителен директор на Baton Transport, заяви: „Когато купуваме камиони, най-важните критерии за нас са функционалност, комфорт на водача, безопасност и обща цена на притежание. DAF Multi Support ни дава ясна представа за общите разходи. Това означава, че камионите ще бъдат добре поддържани в дългосрочен план и ще ни гарантират максимално полезно време на работа, като същевременно ще се минимизират фактурите от сервиза. Договорът за услуги по ремонт и поддръжка на DAF ни позволява да продължим с основния си бизнес.“

За всяка компания

Mike Hoefeijzers, директор търговски услуги в DAF Trucks: „Ние помагаме на нашите клиенти да избегнат обработката на купища фактури и да поддържат камионите си на пътя с отлични услуги. DAF MultiSupport гарантира максимално време на работа с минимални усилия при фиксирана цена на километър, което повишава транспортната ефективност на всеки оператор. И тъй като договорът за ремонт и поддръжка на DAF MultiSupport винаги е индивидуален, ние имаме подходящия договор за обслужване за всяка компания – без значение колко голяма или малка е тя.”

<< Обратно към новините