Еволюцията на Renault Trucks

12.07.2021

Еволюцията на Renault Trucks

На 8 юли Renault Trucks обяви официално премиерата на обновените си гами T, C, K Evolution. В пряко онлайн излъчване чухме увереността на президента на Renault Trucks Бруно Блан в успеха на новите модели, защото те са изцяло съобразени с желанията на клиентите

Според българския тълковен речник еволюция означава процес на постепенно непрекъснато изменение и развитие. Имало едно време... така започват всички истински приказки. Такава е и приказката за непрекъснатата еволюция на френските камиони още от края на 19 век, когато двама предприемчиви мъже – Мариус Берлие и Луи Рено поставят основите на развитието на автомобилното производство във Франция. И така година след година в продължение на 127 години вече трети век на непрекъсната еволюция. За да се стигне до днешните обновени модели на Renault Trucks от гамите Т, C, K, наречени Evolution, които пък ще дадат основата за следващата еволюционна стъпка на френския производител.

Ние от kamioni.bg вече ви представихме основните новости в обновените модели на Renault Trucks, както и ги разгледахме по-подробно в майския брой на списание КАМИОНИ.

Турски играч спечели международния конкурс за дизайн

Още през май Renault Trucks заедно с играта Euro Trucks Simulator 2 бяха обявили международен конкурс за най-добрия дизайн на новите модели. Сега на 8 юли беше обявен и победителят в този конкурс – това е 18-годишният Енес Болат – страстен играч в Euro Trucks Simulator 2 player. Неговият дизайн е бил вдъхновен от света на състезателните коли. В своя дизайн Енес Болат използва три основни цвята – червено, черно и различни оттенъци на сиво.
 

<< Обратно към новините