Новата генерация DAF XF, XG и XG+ на компютър и телефон

25.06.2021

Новата генерация DAF XF, XG и XG+ на компютър и телефон

Новата генерация DAF XF, XG и XG+ оживява на компютърни екрани и мобилни устройства с приложение за добавена реалност и напълно завладяващо онлайн виртуално изживяване. И двете приложения отразяват слогана на DAF от ново поколение „Стартирай бъдещето“.С интерактивното приложение за добавена реалност New Generation DAF, което може да се изтегли чрез магазините за приложения в Google Play и Apple - всеки детайл от новото поколение XF, XG и XG + е видим само с едно движение с пръст на дисплея на всяко мобилно устройство. Използвайки камерата на вашия мобилен телефон или таблет, софтуерът може да постави камиона там, където искате.

Точно в горната част на бюрото, на място за паркиране или дори в хола. Потребителите на приложения могат да изследват камиона от всички ъгли, както отвътре, така и отвън, и да открият всички детайли и функции, без да напускат седалката.

Виртуално устройство

Заедно с приложението DAF от ново поколение стартира DAF Virtual Experience, завладяваща и интерактивна онлайн среда, която убедително емулира своя физически еквивалент в Центъра за опит на DAF в Айндховен. Този виртуален домейн предлага предавания, презентации, видеоклипове, чат на живо и дори възможност за регистрация за виртуално устройство в новото поколение XG и XG +. Включени са и посещение на музея на DAF и виртуален уеб магазин. През годината ще бъдат добавени още функции.

Открийте функциите

В основата на този виртуален опит е шоурумът „Стартирай бъдещето“. Тук посетителите могат да се запознаят отблизо с новото поколение XF, XG и XG + и да открият някои от важните характеристики, които правят тази нова линия камиони толкова революционна.

Игрална среда от висок клас

Ричард Цинк, директор Маркетинг и продажби: „Виртуалният опит на DAF е проектиран да работи на всички устройства - настолни и мобилни. Той е лесен, бърз, много повече от просто видеопродукция, с външния вид и усещането за игрална среда от висок клас. Приложението DAF от ново поколение и DAF Virtual Experience са част от цялостно дигитално стартиране на ново поколение камиони и в същото време въвеждат ново поколение в комуникациите. "

<< Обратно към новините