MVB Truck and Bus с мащабна кампания за употребявани влекачи

20.11.2019

MVB Truck and Bus с мащабна кампания за употребявани влекачи

Само за последните два месеца MVB Truck and Bus реализира продажби на над 70 употребявани влекачи по програмата XLion.

В средата на годината MVB Truck & Bus Bulgaria започна мащабна кампания по предлагането на специална серия употребявани влекачи TGX Top Used XLion Евро6 с 24 месеца международна гаранция на целият автомобил, малък пробег (200 до 400 хиляди километра), с между 2 и 3 години от дата на първа регистрация и в различни ценови групи с оборудване, така че да задоволи нуждите на всеки бизнес. Само през последните два месеца MVB Truck and Bus успя да реализира продажбата на над 70 употребявани влекачи по програмата XLion.

За клиентите пропуснали да се възползват от офертата, от MVB Truck & Bus дават възможността до края на годината да се присъединят към семейството на MAN TGX Xlion, като сега освен двугодишната гаранция, специалният лъвски брандинг и подаръчния сет, 30 клиенти ще имат възможността да спечелят посещение на домакински футболен мач на Байeрн Мюнхен.

По този начин MAN не само установява едни нови стандарти при предлагането на употребявани автомобили, които са изцяло в услуга на клиента, но и запазва лидерските си позиции в продажбите на употребявани влекачи. MVB Truck & Bus Bulgaria реализира по над 350 употребявани автомобили през последните години на Българският пазар. Клиентите, които се интересуват от автомобили по програмата X Lion, могат да се информират в центровете на MAN в София, Пловдив и Варна.

<< Обратно към новините