Ford Trucks F-MAX e Камион на 2019 г. и в Русия

09.09.2019

Ford Trucks F-MAX e Камион на 2019 г. и в Русия

На 19-тата церемония за наградите Най-добри автомобили за работа на годината, проведена в Русия на изложението COMTRANS 2019, Ford Trucks F-MAX бе удостоен със званието Truck of the Year. Ford Trucks показа на COMTRANS, освен F-MAX, мощния Ford Trucks 1848T и Ford Trucks 1833 шаси, с кранова надстройка.

F-MAX съчетава иновации, авангардни технологии, уют и комфорт за водача. Той предлага комфорт и лукс с 2.5-метровата си просторна кабина, заедно с модерния дизайн, и фокусирания върху удобствата за водача подход. Дизайнът на таблото в стил на пилотска кабина гарантира, че всички функции са лесно достъпни. Усещането за простор в кабината е ключово. F-MAX осигурява всичко това със своя плосък под, осигуряващ 2160 мм разстояние от пода до тавана и 260 мм за регулиране на седалката.

Освен това, F-MAX предлага на водачите голямо хранилище и иновативно новаторско 90-градусово сгъваемо горно легло. Ford Trucks F-MAX предлага най-доброто в клас NVH ниско ниво на шум благодарение на отличната шумоизолация, минималният шум на двигателя и звукопоглъщащата конструкция.

Цената на собствеността е ключов атрибут за успеха на F-MAX. Тук тя е много благоприятна благодарение на мощния и ефективен 12,7-литров двигател E6D Ecotorq, предлагащ 500 к.с., 2500 Нм и 400 кВ спирачна мощност. Той осигурява максимална производителност и минимален разход на гориво при всякакви пътни условия.

"Вярваме, че наградата Truck of the Year, която спечелихме в Русия е още един показател за нашия потенциал на световната сцена. Наградата ITOY доказва, че F-MAX е поставил нов стандарт на пазара на автомобилите за работа. Русия е голям и предизвикателен пазар, където F-MAX отново се доказа. Уверени сме, че F-MAX ще продължи с успеха си по целия свят", каза вицепрезидента на Ford Trucks Серхан Турфан.

<< Обратно към новините