Коледните подаръци пристигат с Ford F-Max

13.12.2018

Коледните подаръци пристигат с Ford F-Max

Международният камион на годината 2019 – Ford Trucks F-Max се включва в дарителската програма на предприятията на Ford в Германия и ще зарадва хиляди деца в неравностойно положение в Източна Европа, в това число и в България.

За 15-та поредна година работниците и служителите в заводите на Ford в Германия организират доброволно събиране на коледни подаръци. Изненадите са предназначени за деца без родители, с физически или умствени недъзи или бедни малчугани, чиито близки трудно успяват да им осигурят подслон или храна, а коледните подаръци за тях са трудно постижима мечта. Около 40 доброволци са се включили в приемането и временното или по-нататъшното придвижване на над 2350 пакета.

В продължение на 3 седмици, служителите в 12 централи на Ford самостоятелно подбираха и прилежно опаковаха подаръците, които ще бъдат раздадени на нуждаещите се малчугани в България, Румъния и Молдова. За 15-те години откакто се организира тази благородна инициатива са били подготвени 29 850 коледни подаръка.

Тази година подаръците ще бъдат доставени с коледно украсено полуремарке Kögel, теглено от синьото „еленче“ – Ford Trucks F-Max – настоящият носител на престижното отличие Международен камион на годината 2019.

<< Обратно към новините