3D конфигураторът на DAF с престижна номинация

28.09.2018

3D конфигураторът на DAF с престижна номинация

DAF Trucks NV е номинирана за престижните награди Computable 2018 за своя 3D DAF Truck Configurator, позволяващ на клиентите да проектират идеалния си камион онлайн.

Холандският производител на камиони е номиниран за награда в категорията „Цифрова иновация на годината“. Компютърните награди са сред най-влиятелните награди за ИТ сектора в Европа, като в отделните категории награди се присъждат на компании, проекти и лица развиващи новаторски иновации, които са се откроили през изминалата година.

3D конфигураторът на камиони DAF позволява на клиентите да проектират онлайн камион, който най-добре отговаря на техните изисквания за всяко конкретно приложение. Всички възможни варианти на камиони и шасита могат да бъдат конфигурирани с помощта на онлайн инструмента, включително всяка фабрична опция, която можете да си представите. В допълнение, 3D DAF Truck Configurator позволява на клиентите да виждат точното подреждане на компонентите.

3D DAF Truck Configurator е номиниран благодарение на иновативния и уникален начин, по който помага на клиентите да проектират своето превозно средство според техните изисквания, като използват най-съвременната технология. Този подход улеснява онлайн процеса, от изготвянето на спецификациите на камиона до доставката до клиента – за първи път сред производителите на камиони.

Победителите на наградите Computable 2018 се определят от жури от експерти, както и от гласовете на обществеността. Все още е възможно да гласувате за наградите Computable Awards 2018 на интернет адрес: https://www2.computable.nl/computableawards/stem/, като линиите за гласуване са отворени до 7 октомври.

<< Обратно към новините