Булавто достави 100 нови влекача Ford Trucks

18.05.2018

Булавто достави 100 нови влекача Ford Trucks

На 16 май Бургас Трак Сервиз ЕООД финализира доставката на 100 нови влекача Ford Trucks 1848 T на Севан ООД.

Влекачите (4х2), които ще теглят 100 нови полуремаркета Wielton, са с 13-литровия двигател Ecotorq с мощност 480 к.с. Избрана е най-мощната модификация на 13-литровия двигател. Този избор е продиктуван от досегашния опит на клиента с използване на влекачи с по-ниски мощности, които са се оказали недостатъчни при транспортните операции с пълен товар, типични за работата на клиента. Всички нови влекачи са оборудвани с автоматизираната предавателна кутия на ZF.

Новата голяма доставка разширява автопарка на Севан ООД, който вече наброява 200 композиции.Павлин Бошнаков, управител на Бургас Трак Сервиз припомни, че до сделката се е стигнало след многомесечни тестове, започнали още през август 2017 година, по време на които са изминати около 60 000 километра. Стоян Петров, ръководител транспорт във фирмата-клиент, обясни, че машината се е справила чудесно със задачите, които изпълнява транспортният парк на клиента и на тази база ръководството на фирмата е направило окончателния си избор. 28 от новите сто влекачи са предадени предварително, регистрирани и изпратени в Полша за получаване на новите специализирани полуремаркета.

Новодоставените автомобили са с 3-годишна пълна гаранция, а гаранцията за силовата линия е 5-годишна. Едно от условията на клиента е било да има на разположение 24 часа в денонощието мобилна група. Още едно голямо предимство за него е, че е подсигурен и 1 заместващ автомобил, за случай, че по някакви причини се наложи да се върши ремонт на влекач.Виктор Вълку, генерален мениджър Булавто Ford Trucks България, изрази убеждението си, че новите машини на Ford Trucks ще направят по-ефективна работата на автопарка на Севан ООД. Г-н Вълку е изключително удовлетворен от сделката, до която се е стигнало след многомесечна работа на екипите на много хора от Бургас Трак Сервиз, Булавто и Ford Trucks.

Повече информация ще намерите в следващия бр. 5/2018 на сп. КАМИОНИ.

<< Обратно към новините