МВБ Трак & Бъс България достави 6 броя специализирани автомобила на Атмикс Бетон

18.04.2018

МВБ Трак & Бъс България достави 6 броя специализирани автомобила на Атмикс Бетон

В продължение на дългогодишното си партньорство, МВБ Трак & Бъс България, официален вносител на продуктите на MAN Truck & Bus за страната, достави на Атмикс Бетон ЕООД 4 броя бетон смесители MAN TGS 35.420 8x4 BB и две бетон помпи CIFA.

Товарните автомобили са от модификацията MAN TGS 35.420 8x4 BB с допустима максимална маса 37 тона. Оборудвани са с дизелови двигатели D26, предлагащи максимална мощност 420 к.с. и максимален въртящ момент от 2100 Нм и снабдени с усилена моторна спирачка EVBec. Предавателните кутии са ZF - 16-степенни. Шаситата на доставените камиони са с повишен пътен просвет.

Новите MAN TGS на Атмикс Бетон са оборудвани с телематичната система RIO. Комфортните М кабини предлагат редица удобства за водача – електронна климатична система, радио с цветен 5-инчов дисплей със сензорен екран, USB-порт и AUX-вход.

Бетонсмесителите са Stetter. Двете бетонпомпи са съответно CIFA K42 L с дължина 42 м и CIFA K45H с дължина 45 м. Те са с по 5 секции, като четвъртата и петата секции са изработени от високоустойчив карбон по технологията Carbotech, патентована от CIFA.

<< Обратно към новините